top of page

Behandlinger

Er der noget, du er klar til at slippe? Fysiske & Psykisk smerter? Unødvendige bekymringer? En dårlig vane? Eller er der noget, du går og tumler med, som du godt kunne tænke dig nye friske øjne på?

I en personlig behandling hos mig, tager vi hånd om dine udfordringer sammen.

 

Behandlingerne kan indeholde Regressionsterapi, Reiki Behandlinger, Chakra balancering, healing med klarsyn eller et blanding af flere af metoderne. Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du velkommen til at ringe til mig på 44 11 94 50 til en gratis kort afklarende samtale, hvor vi finder ud af, hvilken behandlingsform, der er mest egnet til din problematik. Du kan også (sende en mail )for afklaring. Herunder kan du læse mere om de enkelte metoder, og hvad de er specifikt egnet til.

 

Mit hjerterum

 

Når jeg behandler mine klienter bruger jeg både Reiki healing men også mine clavoyante evner, så kunden kan få den bedste oplevelse hos mig. Til gengæld når jeg behandler med Aromamassage, så fokusere jeg kun på massagen og lukker ned for mine spirituelle evner, dette kan man også lære på mine kurser, så folk lære at fokusere

 

Behandlinger kan foregå med fysisk fremmøde på Ridebanevej 4 B 3200 Helsinge Nordsjælland, Zoom kan også aftales

bottom of page