top of page

 Clairvoyance

Introduction

Udtrykket clairvoyance kan groft oversættes med "klart syn".

Clairvoyance er en psykisk evne, der klassificeres som en ekstra-sensorisk perception.

Clairvoyant betyder klart syn, og en person med denne evne kaldes "clairvoyant".

En række clairvoyante kan se sig omkring i rummet og se farver, energibaner og energifelter i din krop. De ser din aura og får information fra den. mange clairvoyante kan også sende dig og/eller den person, du spørger om, healingsenergi enten i realtid eller via fjernhealing.

Udtrykket clairvoyance kan groft oversættes til "klart syn".

Udtrykket clairvoyance kan groft oversættes med "klart syn". Ordet "clair" er afledt af det franske ord for klart/lys (claire), mens voyance betyder at se. I sin mest grundlæggende form er clairvoyance en evne til at se ting, der normalt ikke er synlige ved hjælp af de fem sanser.

 

Clairvoyance er en psykisk evne, der klassificeres som en

ekstra-sensorisk perception.

Clairvoyance er en psykisk evne, der klassificeres som en ekstra-sensorisk perception. Det er evnen til at se, høre eller på anden måde opfatte ting, der ligger ud over de normale sansers evne. Clairvoyante personer modtager ofte oplysninger gennem visioner, men de kan også få indsigt ved at høre stemmer eller andre lyde (auditiv clairvoyance), føle fornemmelser (kinæstetisk clairvoyance) eller endda lugte dufte (olfaktorisk clairvoyance). Enkelt sagt betyder det "klart seende" eller "klart vidende". Det er en påstået psykisk kraft, som angiveligt giver en person mulighed for at se ind i fortiden og fremtiden med stor klarhed. Nogle mennesker hævder, at de har denne evne, der gør det muligt for dem at se ting, før de sker - og nogle gange endda efter, at de er sket! Clairsentient personer siges at kunne føle ting med deres følelser, mens en anden gruppe kaldet claircognizant personer menes at vide ting uden nogen grund til, at de overhovedet skulle vide en sådan viden."

Clairvoyance rådgivning

Clairvoyants kan hjælpe dig med at finde klarhed på flere områder af dit liv. De kan give vejledning om alle aspekter af dit liv, herunder relationer, arbejde, familieforhold og økonomi.

Clairvoyanter kan også hjælpe dig med at skabe større bevidsthed om dit fulde potentiale og din sjæls essens samt give dig indsigt i betydningen bag forskellige drømme eller visioner, som du måske har haft i løbet af dit liv.

Skab større bevidsthed om dit fulde potentiale, dit livsformål og din sjæl essens

Når du begynder at se og føle verden omkring dig på en anden måde, kan det hjælpe dig med at opdage dit fulde potentiale. Du finder måske ud af, at der er ting, der har holdt dig tilbage eller begrænset dig på en eller anden måde. Du kan også se, hvilke områder af dit liv der skal arbejdes på for at forbedre dem. Clairvoyance kan hjælpe med at skabe større bevidsthed om, hvem vi virkelig er, og hvad vi er her for, hvilket er grunden til, at clairvoyante ofte siger, at de "ser" folks sjæl essens - den virkelige essens af, hvem en person er, og hvad deres formål er på jorden.

Motivere dig i den rigtige retning

Jeg vil hjælpe dig med at genkende og opdage tidligere uopdagede sider af dig selv. Jeg kan give dig svar på alle livets store og små spørgsmål. Jeg vil hjælpe dig med at blive opmærksom på fremtidige muligheder, der kan påvirke din nuværende situation, så du kan foretage ændringer efter behov. Jeg spørger ikke om alvorlig sygdom, ulykke eller død, da det er vigtigt for mig, at læsningen bliver en positiv oplevelse for alle involverede.

Hjælpe dig med at genkende og opdage hidtil uopdagede sider

Det er en udbredt misforståelse, at clairvoyance blot er at se ting, der ikke er synlige for det blotte øje. Faktisk er clairvoyante i stand til at bruge deres sjette sans og psykiske evner til at se, hvad der sker andre steder og endda i fremtiden.

Det første skridt i planlægningen af en aftale med en clairvoyant er at se på dine behov eller spørgsmål, som du gerne vil have hjælp til. Når du har gjort dette, er det tid til at søge efter en professionel clairvoyant, der kan hjælpe med at besvare disse spørgsmål eller opfylde dine behov.

Give dig svar på spørgsmål i alle livets store og små spørgsmål

Jeg kan hjælpe dig med dine spørgsmål om livet, kærlighed og karriere. Jeg vil give dig svarene på alle livets store og små spørgsmål. Jeg spørger ikke om alvorlig sygdom, ulykke og død

Jeg kan ikke garantere kontakt med en bestemt afdød person

Hjælpe dig til at blive opmærksom på fremtidige muligheder

Clairvoyance er en god evne at have, uanset om du er iværksætter eller bare en person, der ønsker at holde sig orienteret om, hvad der sker i verden. Det kan hjælpe dig med at se tingene fra et nyt perspektiv og sørge for, at du ikke går glip af muligheder, der kan gøre dit liv bedre. Du tror måske, at clairvoyance kun er for folk, der er "mere spirituelle" end andre - men det er det ikke. Alle har en vis grad af clairvoyance i sig, og det kræver bare øvelse at udnytte den!

Hvis du ønsker at blive mere klarsynet på, hvad der foregår omkring dig, er her nogle tips:

 

Find ud af, hvilken slags person du ønsker at være. Begræns ikke dig selv ved at tro, at der kun er én vej til succes. Vær i stedet åben over for forskellige måder at leve dit liv på; lad ikke andre begrænse, hvor langt dit sind kan gå, fordi de har fået lært, hvordan samfundet fungerer siden fødslen (og ja - det gælder også forældrene!). 

 

Vær klar, når mulighederne banker på din dør! Hvis der kommer noget godt, mens du arbejder hen imod disse mål, så er det fantastisk, men vær heller ikke bange, hvis noget går galt, for alting sker af en grund.*

En række clairvoyante kan se rundt i rummet og se farverne, energibanerne og energifelterne i din krop. De ser din aura og får oplysninger fra den.

En række clairvoyante kan se rundt i rummet og se farverne, energibaner og energifelter i din krop. De ser din aura og får oplysninger fra den. Det er en slags "seende", der sker i sindets øje og føles som at se på et billede eller se en film på en skærm foran dig.

Du har måske hørt om chakraer (energicentre) i din krop. En clairvoyant vil være i stand til at fortælle, hvilke af dem der er stærke eller svage, hvordan de er forbundet med hinanden, om de er blokeret eller åbne for at modtage energistrøm osv. De kan også være i stand til at fortælle, om du oplever blokeringer på grund af ting som følelsesmæssige traumer eller fysisk smerte, der holdes fast i en del af kroppen i stedet for at blive frigivet andre steder gennem massageterapisessioner med uddannede fagfolk som Reiki-mestre, der ved, hvordan man bedst anvender trykpunkter langs hvert chakra-banesystem, så den blokerede energi igen flyder frit gennem hele systemet uden at forårsage nogen som helst skade!

Mange clairvoyante kan også sende dig og/eller den person, du spørger om, healingsenergi enten i realtid eller via fjernhealing.

Mange clairvoyante kan også sende dig og/eller den person, du spørger om, healingsenergi enten i realtid eller via fjernhealing. Denne energi sendes med den hensigt at hjælpe med fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige problemer, som du måtte opleve.

På grund af disse færdigheder giver,

en clairvoyant stor hjælp på mange områder af livet.

Clairvoyance er en naturlig evne, som du kan bruge til at forbedre dit liv på mange måder. Du vil måske gerne vide, om nogen tænker på dig, og hvis de gør, hvad de tænker. Du ønsker måske at få råd om en vigtig beslutning. Eller måske vil du gerne vide, hvornår noget vil ske, som har bekymret eller forvirret dig. Clairvoyanter kan hjælpe med alle disse situationer og meget mere!

En clairvoyant læsning vil give nøjagtige oplysninger om tidligere begivenheder samt mulige fremtidige resultater baseret på den energi, der omgiver de involverede på tidspunktet for denne læsning (hvilket inkluderer dig selv). En clairvoyant, der har psykiske evner, vil være i stand til at give nøjagtige oplysninger om nuværende begivenheder baseret på deres egen intuition kombineret med kommunikation fra andre omkring dem (hvilket inkluderer dig selv).

 

konklusion Jeg kan hjælpe dig med..

Jeg vil hjælpe dig med at opdage tidligere uopdagede aspekter af dig selv. Jeg kan give dig svar på alle livets store og små spørgsmål. Det er en udbredt misforståelse, at clairvoyance blot er at se ting, der ikke er synlige for det blotte øje; faktisk er det en gave, der gør det muligt for dig at vide ting og se begivenheder langt ud over, hvad dine normale sanser kan opfatte.

Jeg er en Clairvoyant, der tilbyder psykiske læsninger og spirituel vejledning gennem clairvoyance, åndelig kommunikation, mediumship og forskellige andre intuitive gaver. Jeg kan hjælpe dig med at afdække svarene på spørgsmål om livet, kærlighed og karriere.

bottom of page