top of page

Fjernhealing

Fjernhealing: Skab Balance og Harmoni på Afstand

Fjernhealing er en kraftfuld metode til at skabe indre balance og harmoni, selv når fysiske afstande adskiller os. Energier omgiver os konstant, og de er dybt forbundne, også i vores egne kroppe, hvor energistrømme flyder gennem fastlagte baner. Men når disse naturlige strømme bliver blokerede – som det kan ske under sygdom, stress, sorg eller angst – kan fjernhealing være løsningen.

Fordelene ved Fjernhealing

Fjernhealing tilbyder en række fordele:

  • Afbalancerer energier og skaber indre ro og harmoni.

  • Frigiver følelsesmæssige og fysiske blokeringer.

  • Øger fysisk og mental velvære.

  • Renser dårlige energier i omgivelser som rum og huse.

  • Kræver ikke fysisk tilstedeværelse og er derfor ideel til fjernhealing.

Hvorfor Vælge Fjernhealing?

Healing transformerer energiniveauer overalt – hos mennesker, i bygninger, hos dyr og mere. Det er en metode for dig, der:

  • Føler dig tyngende og ubalanceret i krop eller sjæl.

  • Har behov for at befri følelsesmæssige eller fysiske blokeringer.

  • Ønsker øget fysisk og mental trivsel.

  • Oplever dårlige energier i et miljø eller en bolig.

  • Søger healing, der ikke er bundet af fysisk tilstedeværelse.

Fjernhealing: En Åndelig Forbindelse

Ved fjernhealing arbejder man med den åndelige bevidsthed, der ikke er begrænset af tid og sted. Healeren fungerer som en kanal, der formidler universets hjælpende og kærlige healingenergi. Denne energi ændrer dit energiflow, og det er målet at fjerne blokeringer og genoprette harmoni.

Healingens Afblokning og Energiflow

Fjernhealing er en overførsel af energi fra healeren til modtageren. Denne proces hjælper dig med at genfinde indre ro og balance. Healeren opfanger fejlfrekvenser og sender energier gennem de spirituelle kanaler til dit energisystem. Fordi energi ikke begrænses af tid og sted, er det unødvendigt at være fysisk til stede under healingen. Geografiske barrierer eksisterer ikke, og du kan modtage healingen præcis der, hvor du befinder dig.

Afskærming til Fjernhealing

Når du skal modtage fjernhealing, åbner du dit sind for at modtage den healende energi. Healingens tidspunkt er aftalt på forhånd. Nogle mennesker oplever fysisk berøring af hænder, mens andre mærker healingens styrke dybt. Visse personer føler en klarere oplevelse ved fjernhealing end ved fysisk nærvær. Selvom måden, hvorpå den healende energi mærkes, varierer, drager alle fordel af den smukke oplevelse, der bringer lys, glæde og befrielse af negative energier.


Priser  for Fjernhealing

20 Minutter  Dk 300.-
4 X 20 Minutter DK 1.000.-

Join the Club

Tilmeld dig vores e-mail-liste og modtag gratis fjernhealing

Mental energi tilbyder en unik fjernhealing-service, der hjælper dig med at genoprette balancen mellem krop, sind og ånd. Vi takker vores kunder for deres støtte og tillid, og vi er meget taknemmelige over at bidrage til deres rejse

Love

Donation

Overvej venligst at donere et beløb til 34190  til din egen Fjernhealing. Hvis du under omstændighederne ikke har råd til at gøre det, er fjernhealing gratis.

Lenore Lavendel Holm

FAQ Mental Energi Fjernhealing

Hvad er Reiki-healing på afstand?

 

Distance Reiki er en teknik inden for Reiki-systemet, der gør dig i stand til at give eller modtage en Reiki-session ud over tid og rums begrænsninger. Det udvider udøverens evne til at overføre åndelig energi ud over fysisk berøring. Det er med andre ord en måde at tilbyde Reiki, uden at modtageren er i samme rum eller fysiske placering som udøveren.

 

Efterhånden som teknologien giver os mulighed for at forbinde os mere online, bliver termerne Virtual Reiki eller Online Reiki healing brugt, og nogle gange omtales det som Absentee Reiki. Dybest set er de alle udtryk for det samme, så vælg din favorit!

Hvordan forbereder man sig til en Reiki-session på afstand?

Kan jeg maksimere effektiviteten af fjernhealing?

Der er flere ting, du kan gøre for at forberede dig til en Reiki-session på afstand og maksimere effektiviteten af fjernhealing som både klient (eller modtager) og som fjernhealing. Du kan mediterer før Fjernhealing session

Reiki på afstand med en professionel praktiserende Reiki Teacher Master

 

Sessionen på 30 minutter eller timer kan gennemføres via telefon eller online (f.eks. ved hjælp af Zoom, Skype, Facetime osv.) og begynder normalt med en optagelsesformular eller diskussion af, hvad klienten ønsker, at sessionen skal understøtte og eventuelle relevante detaljer.

 

Så lægger klienten sig ned eller sidder behageligt i en stol med lukkede øjne, hvis det føles behageligt. Hovedstøtte anbefales, så du lettere kan slappe af.

 

Alternativt kan modtageren forud for sessionen e-maile et billede af sig selv til behandleren sammen med deres navn, alder, placering og eventuelle hensigter om, hvad de ønsker, at sessionen skal understøtte (f.eks. et fysisk/sundhedsmæssigt problem, specifikt mål eller relationsudfordring). At have disse detaljer vil hjælpe behandleren med at få forbindelse til klienten, hvis de ikke har mødt hinanden før.

 

Der er ingen krav om at tale online eller telefonisk, det er op til praktiserende Reiki Teacher Master og klients præferencer. Klienten hviler behageligt eller mediterer på det planlagte tidspunkt.

 

Ved afslutningen af ​​sessionen er der enten en kort diskussion og afslutning eller en e-mail-udveksling, hvor alt, som behandleren eller klienten bemærkede under sessionen, kan deles, og spørgsmål kan behandles.

Skab helligt rum:

 

Brug stearinlys, lys, musik, blomster, krystaller, røgelse osv.: hvad der end hjælper dig med at komme i den rigtige sindsstemning til at være i en tilstand af enhed og føle dig afslappet og modtagelig for at modtage åndelig helbredelse eller tilbyde det. 

Kom i en meditativ tankegang:

 

Hvis du er klienten, kan du forberede dig til din Distance Reiki-session ved at sidde stille og tage et par dybe vejrtrækninger. Du kan også bruge en bekræftelse, bede en bøn eller sætte en intention om, hvad du ønsker, at sessionen skal understøtte. Hvis du har en meditationspraksis, kan du meditere kort før sessionen.

Hvis du er klienten, skal du blot slappe af; du behøver ikke at gøre noget som du modtager. Du kan endda glide afsted og tage en kort lur; vi går ofte ret dybt ind i en helbredende tilstand, når vi sover eller ind imellem den vågne/søvntilstand. Det er ikke nødvendigt at falde i søvn; hovedpointen er ikke at forsøge at holde sig vågen. Hvis du har brug for hjælp til at fokusere dit sind til at slappe af, kan du gentage en bekræftelse eller helbredende mantra som "Fred begynder med mig", "Jeg er en vital del af universet", "Guddommelig kærlighed" eller "Kilde lys."

Hvad skal jeg forvente, når jeg modtager fjernhealing?

 

Klienter vil nogle gange bemærke fysiske fornemmelser under fjernhealingssessionen, ligesom de kunne under en personlig session - for eksempel varme, snurren eller en følelse af afslapning eller fred. Du kan også bemærke en stilhed af mental snak.

 

De potentielle fordele ved en virtuel Reiki-session er de samme som personlig

Her kan du læsemere om Reiki kursus

 

Lindring af depression, angst, sorg og tristhed

Understøtter kroppens evne til at helbrede sig selv

Smerte og stresslindring (stress tilskrives 85 % af alle sundhedsmæssige udfordringer)

Forbedret søvn

Følelsesmæssig balance og modstandskraft

Føler mig mere jordet og centreret

bottom of page