top of page

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes via messenger de fleste hverdage på Facebook Du er altid velkommen til at sende mig en e-mail, og husk at tjekke dit spamfilter for mit svar. Hvis du lægger en besked på min telefonsvarer, ringer jeg dig tilbage. Hvis du har spørgsmål, så læg en besked, og jeg ringer tilbage. Hvis der er noget, der kræver et mere øjeblikkeligt svar, bedes du sende mig en e-mail.

 

venlige varme hilsner

Lenore lavendel Holm 

Kontakt mig ved at skrive til mig

Tak fordi du skriver

Lenore lavendel Holm Ejer af mental-energi

Min Mission

Min mission er at hjælpe alle, der kommer gennem vores døre, til at få det bedre og til at gå derfra med tillid til deres evne til at helbrede sig selv. Jeg har praktiseret professionel healing i 5 år nu og har en stor viden om naturmedicin og kroppens hemmelige sprog. Jeg er uddannet Reiki master teacher siden august 2019 og har en stor uddannelse i regressionsterapi. 

Jeg glæder mig til at dele min omfattende viden om naturmedicin og Reiki's helbredende kræfter med dig. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål, føle dig bedre tilpas og gå med tillid til din rejse. 

 

Dit helbred er vigtigt for mig Mental-energi.dk sørger jeg for, at alle, der kommer ind ad døren, får det bedre og går derfra med tillid til deres evne til at helbrede sig selv. Jeg er uddannet Reiki Master Teacher, og har praktiseret en naturlig healing i 5 år. Jeg er også uddannet regressionsterapeut og nyder at hjælpe andre med at finde lindring af deres indre smerter og bekymringer som gir stress. 

 

mental-energi tilbyder også.

 

Reiki kurser 1

Reiki kurser 2

Reiki kurser 3

Samt mange andre spændende behandlinger

bottom of page