top of page
  • Mental-Energi.DK

Mental-energi anbefaler Chakra Healing


Chakra Healing
Chakra Healing

Chakra Healing Introduktion

Der er mange måder at helbrede på, og det handler om at finde den rigtige måde at helbrede på. Jeg har fundet ud af, at chakrasystemet til healing er en af de mest effektive måder at gøre det på. Her er, hvad du skal vide om denne form for holistisk healing, og hvor du kan lære mere:

En introduktion til chakraer.

Chakra er et sanskritord, der kan oversættes til "hjul" eller "hvirvelstrøm". Disse energicentre er placeret langs rygsøjlen, fra bunden af dit haleben til kronen af dit hoved. Hvert chakra repræsenterer forskellige aspekter af, hvem du er, og hvordan du oplever livet, herunder fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed; åndelig bevidsthed; selvtillid og selvværd; relationer til andre; seksualitet og kreativitet. Dine chakraer fungerer som batterier - de lagrer og frigiver energi - og kan blive blokeret af stress eller traumer, hvis de ikke er afbalanceret korrekt.


Det er et fascinerende emne,

og de syv chakraer er et godt sted at starte.

Chakras er energicentre i kroppen, som svarer til forskellige dele af det fysiske og åndelige selv. Der findes syv hovedchakraer, som hver især svarer til en anden del af kroppen

Hvert chakra repræsenterer et aspekt af vores væsen og har sine egne karakteristika, farver og symboler, der er forbundet med det. Chakraerne er energicentre i kroppen, som svarer til forskellige dele af det fysiske og åndelige selv. Der findes syv hovedchakraer, som hver især svarer til en anden del af kroppen.

Vishuddha (hals-chakraet) er det sted, hvor vi finder vores stemme

I det hinduistiske chakrasystem er Vishuddha (halschakraet) det sted, hvor vi finder vores stemme og udtryk, hvor vi kommunikerer vores behov i relationer. Det er forbundet med skjoldbruskkirtlen og stemmebåndene.Dette chakra er placeret i halsen og styrer kommunikationen.

Navnet på dette chakra kommer fra sanskritordet "vishva", som betyder "alt". Det femte chakra er forbundet med kommunikation, udtryk og selvudfoldelse. Dette chakra hjælper os med at udtrykke vores behov i relationer og skabe forbindelse til andre på et dybere niveau.


Der er syv centre i kroppen, der rummer vitale energier

De syv chakraer er energicentre, som findes i hele kroppen. Hvert center rummer vitale energier, som vi kan bruge til at helbrede os selv og andre. Man mener, at disse centre er i overensstemmelse med forskellige dele af vores krop og er forbundet med forskellige aspekter af vores liv.

Chakra Healing er en fantastisk måde at øge din egen fysiske sundhed samt dit mentale og åndelige velvære på. For at få det fulde udbytte af denne healingpraksis er det vigtigt for dig at forstå, hvordan de forskellige chakraer er forbundet med hinanden og interagerer med andre energicentre i din krop.

Jeg håber, at du kunne lide min anmeldelse, og at du har lyst til at gå videre på opdagelse i alle de andre ting, som jeg anmelder. Du vil opdage, at der er mange andre ting, der kan anmeldes, så gå ikke glip af disse anmeldelser også! Vi håber, at du nød denne anmeldelse og tak for at du læste med!


Varmeste hilsner

Lenore lavendel Holm19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Klarsyn

Comments


bottom of page