top of page
  • Mental-Energi.DK

Mental-energi anbefaler de første 50 bedste bøger om Healing

Opdateret: 4. feb. 2023


De 50 bedste bøger om healing Mental-energi.dk

Det er sandt, at det nogle gange kan være svært at helbrede. Især hvis man ikke ved, hvor man skal begynde, eller hvor man skal henvende sig.


Jeg har brugt alle disse bøger til at komme dertil selv som Reiki master teacher, og til at udvikle mig selv som person. Titlen på en bog healing er ikke nødvendig for mig, men hvis bogen kan ændre dine tanker til det mere positive, og gøre dig til en hel person. så vil jeg sige, at den har healing power


Derfor har Mental-Energi sammensat denne liste over de 50 bedste bøger om healing - så næste gang du begynder at føle dig lidt fortabt eller føler, at tingene ikke går din vej, kan du gribe en af disse bøger og minde dig selv om, hvor utrolig du er.


1. Jeg kan Louise L Hay

foto

Er du klar til at være den bedste udgave af dig selv? Du kan!

Med "I Can!" viser selvhjælpsforfatter Louise L. Hay dig, hvordan du kan blive et gladere og sundere menneske ved at lære at bekræfte dig selv positivt. Bogen lærer dig om positiv tænkning og om, hvordan det er muligt for alle at nå deres mål, hvis de tror på sig selv.

Denne bog er din billet ud af stress og lavt selvværd. Den lærer dig om tilgivelse, sundhed, kreativitet, kærlighed og om at opnå succes. Du kan gøre det
2. ´NUETS Kraft

foto

"The power of now", et begreb, som Eckhart Tolle har opfundet, er evnen til at leve i nuet i stedet for at sidde fast i fortiden eller bekymre sig om fremtiden. Udtrykket er blevet populært og har inspireret mange mennesker, der forsøger at opnå åndelig frigørelse og oplysning. I denne artikel vil vi undersøge, hvad "the power of now" betyder, og hvordan det kan hjælpe dig med at nå dine mål i livet.
3. Kroppens Hemmelige sprog

foto

Kroppen er det mest kraftfulde kommunikationsværktøj, vi har. Når noget går galt, eller selv når alting ser ud til at gå godt, sender vores krop os signaler om, hvad der sker i vores liv. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan du kan forstå og fortolke disse kropssignaler, så du kan bruge dem til at navigere mere effektivt i dit liv

4. Den indre healer

foto

Din indre healer er der for at vejlede dig. Brug din intuition og dine instinkter til at hjælpe dig selv og andre. Lær, hvordan du renser dig selv og dine omgivelser for negativ energi. Udvikl dine åndelige evner ved at lære om f.eks. krystaller og visualiseringsteknikker.


5. Chakra håndbogen

foto

Chakra Håndbogen, er en fantastisk guide til chakraer, deres energier og hvordan de kan heales. Måske har du hørt om dem før, eller måske har du aldrig hørt om dem før - uanset hvad, vil denne bog give dig alle de oplysninger, du har brug for for at forstå, hvordan disse energicentre fungerer, og hvordan de kan bruges til at forbedre dit helbred og velvære.

6. Chakra Healing

foto

Der er mange måder at helbrede på, og det handler om at finde den rigtige måde at helbrede på. Jeg har fundet ud af, at chakrasystemet til healing er en af de mest effektive måder at gøre det på. Her er, hvad du skal vide om denne form for holistisk healing, og hvor du kan lære mere:

7. Helbred dit liv

foto

Vi har alle en historie, uanset om vi ved det eller ej. Og den måde, vi fortæller vores historie til os selv og andre, påvirker vores livskvalitet. Den gode nyhed er, at du ved at ændre din tankegang kan ændre dit liv! Du kan begynde at skabe nye oplevelser for dig selv ved at vælge andre tanker om dig selv og dine relationer til andre.

8. At blive overnaturlig

fotoI denne revolutionerende bog viser Joe Dispenza, hvordan almindelige mennesker som du og jeg kan lære at aktivere vores overnaturlige kræfter og skabe den fremtid, vi ønsker.


9. 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost

foto
I "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" har Louise Bruun og Jerk W. Langer samlet en række nye antiinflammatoriske opskrifter og råd til en hverdag med mere velvære, overskud og balance


10. Heksens Håndbog

foto

I Heksens Håndbog introducerer Dannie Druehyld heksenes magiske verden. I denne bog præsenterer hun de vigtigste elementer i at være heks og giver undervejs et indblik i de vigtigste gudinder, redskaber og træernes og vindens afgørende rolle. Der er også et komplet leksikon med nyttige urter og opskrifter på flyvende trylleformularer.
11. Helbredelse af traumer

foto

Mange mennesker oplever en traumatisk begivenhed i løbet af deres liv, og det kan have store konsekvenser senere hen. Heldigvis er der måder at komme over traumet på og få det bedre: Læs mere om dette i "Helbredelse af traumer". I denne artikel vil jeg undersøge nogle af disse teknikker, der kan hjælpe dig med at helbrede.


12. Krystal Bogen

foto
Opdag krystallernes livskraft, udnyt deres energi og brug dem til at opnå balance i dit liv. The Soulful Krystalbogen guider dig gennem krystallernes magiske verden, fyldt med skønhed, energier og livskraft.


13. Placebo effekten

fotoI bogen The Placebo Effect beskriver forfatteren Joe Dispenza flere dokumenterede tilfælde med mennesker, der blev "helbredt" alene ved hjælp af tankens kraft. Han forklarer, hvordan disse personer brugte energimedicin til at blive raske - uden medicin eller kirurgi..
14. Intelligente celler

foto
Gennem sin banebrydende forskning i troens biologi har Bruce Lipton udfordret alt, hvad vi troede, vi vidste om gener, DNA og menneskeligt potentiale. Nu tilbyder han os i The Biology of Belief en ny måde at forstå vores plads i livets store plan på.

15. Energi

foto


Energi er det, der skaber en følelse af sammenhold og fællesskab. Men energierne omkring os er ikke nødvendigvis gode og konstruktive. I denne bog lærer Rikke Hertz dig, hvordan du kan styre og kontrollere din egen energi og den omkring dig
16. Find ind til sjælens lys

foto
Som clairvoyant, spirituelt medium og healer er Rikke Rasmussen dedikeret til at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. I sit arbejde hjælper hun sine klienter med at forbinde sig med deres formål og følelser gennem en øget bevidsthed om deres indre vejledning
17. Væk Tigeren

fotoVæk Tigeren er en værdifuld ressource for fagfolk inden for traume- og stressområdet samt for mennesker, der har oplevet traumer. En god gave til alle, der er interesseret i, hvordan dyr kan blive påvirket af traumer, og hvordan mennesker påvirkes lige så meget, hvis ikke mere, end dyr.

18. Den medicinske seers guide til udrensning

foto


Udrensning er et vigtigt redskab i kampen mod toksiner og patogener. Med vores opskrifter og produkter til udrensning kan du hjælpe din krop med at opretholde den rette balance, støtte dit immunforsvar, forbedre fordøjelsen og holde dig sund. Dette er en selvplejepraksis, der vil have en varig positiv indvirkning på resten af dit liv!19. Sjælens mange liv

foto

Lær at leve i nuet og giv slip på alt det, du ikke har brug for. Denne bog vil hjælpe dig med at finde fred i dit liv, så dit indre lys kan skinne uhindret og guide dig gennem livet.
20. Dit selvhelbredende sind

foto

Dit selvhelbredende sind er baseret på en forståelse, der kaldes De tre principper, Inside-Out-forståelsen eller den medfødte sundhed - en forståelse, der spreder sig hurtigt i lande rundt om i verden i dag.


21. Den medicinske seer
I denne fortælling beskriver William, hvordan han blev kontaktet af en ånd i sin barndom, og hvordan det siden har givet ham viden om andre menneskers helbred og sygdomme. Bogen indeholder også personlige anekdoter fra en række mennesker, der har brugt seeren til at diagnosticere deres egne lidelser.
22. Den medicinske seers kostguide

fotoThe Medical Seers Dietary Guide er et resumé af de kostanbefalinger, som Anthony Williams, en af verdens førende eksperter inden for sundhed og velvære, har givet. I denne bog får du en introduktion til, hvilke grøntsager, frugter, krydderier og urter der kan vende dit liv og forebygge og behandle sygdomme.23. Natur terapi

foto


Naturlige omgivelser har en indvirkning på vores velbefindende og bidrager til vores mentale sundhed. Naturterapi er en praktisk vejledning, der fokuserer på de fysiske, følelsesmæssige og åndelige aspekter af naturterapi og dækker emner som naturterapiens historie

24. Spirituelle løsninger

foto


Åndelig kraft er livsenergien, der flyder gennem hele skabelsen og er synlig i alt og alle. Åndelig energi er tilgængelig for hver enkelt af os - hvad enten det drejer sig om sundhed, kærlighed, økonomi eller arbejde - i samklang med den allestedsnærværende åndelige kraft, som vi alle har adgang til. Alt er energi, og energi manifesterer sig som frekvenser på forskellige niveauer.25. Den medicinske seer Bladselleri juice

I "Celery Weed" giver det medicinske medie Antony William indsigt i de sunde egenskaber og helbredende kræfter ved selleriurt. Hans trofaste redskab er et vigtigt element i ethvert hjem i førstehjælpskassen, men har også yderligere fordele, herunder at lette fordøjelsesproblemer og lindre kroniske smerter.

26. Heal

Heal præsenterer en ny og styrkende teori om sundhed, som opfordrer patienten til at se symptomer som feedback fra kroppen, kommunikation, der kan motivere til forbedret sundhed.


27. Boost din selvkærlighed

foto


Nogle gange skal der ikke meget til for at have det godt med sig selv. Det ved psykolog, forfatter og foredragsholder Mette Holm alt om, da hun arbejder meget med at øge vores selvkærlighed med kloge ord og meningsfulde sætninger.


28. Den medicinske seer guide til en sund lever

foto

Leversygdomme er et voksende problem på verdensplan, og det gælder ikke kun alvorlige sygdomme som leverkræft, skrumpelever og hepatitis. Ifølge den medicinske visionær Anthony William kan en forstoppet lever også føre til en lang række andre sygdomme. Det skyldes, at leveren filtrerer alle giftstoffer og affald fra dit blod. Hvis der ophobes for mange af disse giftstoffer i dig, mister din lever sin evne til at filtrere dem ud og ender med at beskadige selve organet.29. Helbred dig selv indefra

foto


Når vi først er klar over, at vores sind og følelser påvirker vores helbred på så mange måder, kan vi begynde at tage kontrol over det. I bogen Helbred dig selv indefra præsenterer han både måder at øge bevidstheden om de psykologiske faktorer, der underminerer vores helbred, og en række værktøjer til at fjerne disse underliggende årsager, så vi kan genvinde vores optimale helbred.


30. Reiki Universel Livsenergi

foto
Lær at bruge Reiki-metoderne til selvhjælp og hjemmebehandling, til at hjælpe andre, til fjernhealing og åndelig healing osv. Den grundlæggende håndbog for alle, der ønsker at beskæftige sig med Reiki.


31. Reiki en vej til selvudvikling og healing

foto


Den japanske Reiki-healingsmetode har længe været en populær teknik med mange fans blandt dem, der har oplevet dens gavnlige virkninger. Denne bog beskriver en række forskellige healingsmetoder, herunder de grundlæggende håndpositioner til healing og anvendelsen af Reiki-energi både med og uden brug af symboler.
32. Du er en mester

fotoYOU ARE A MASTER lærer dig at forbinde dig med engle, ærkeengle, mestre og stjerneenergier! Den vækker din bevidsthed om din sjæls store uudnyttede potentiale. Du kan læse om, hvordan vi alle er splitter af lys, og derfor alle er ét. En letforståelig guide for alle spirituelle søgende, nysgerrige sjæle og elskere af universet.33. Bevidst Helbredelse

Foto

<