top of page
 • Mental-Energi.DK

Den indre healer


den Indre Healer
den Indre HealerDen indre healer Introduktion

Din indre healer er der for at vejlede dig. Brug din intuition og dine instinkter til at hjælpe dig selv og andre. Lær, hvordan du renser dig selv og dine omgivelser for negativ energi. Udvikl dine åndelige evner ved at lære om f.eks. krystaller og visualiseringsteknikker.Din indre healer.


Din indre healer er den evne, du har til at helbrede dig selv. Dette kan gøres eller hjælpes gennem din egen intuition og/eller åndelige evner, energihelingsteknikker eller visualiseringer. Hvis du aldrig har udforsket disse muligheder før, kan det måske virke overvældende i starten - hvem vil bruge sin tid på at finde ud af, hvad der er galt med ham eller hende - men hvis du har med kroniske smerter at gøre, som synes uovervindelige, og ingen læger kan hjælpe, hvorfor så ikke give det et forsøg?

Din indre healer vil fortælle dig præcis, hvordan du skal gå frem, så din rejse mod helbredelse bliver så smertefri som muligt. Lad os starte med at tage et ærligt kig på, hvad der forårsager dine kampe; når vi kender disse oplysninger, vil vi være i stand til at sætte mål for os selv og arbejde hen imod dem, indtil de bliver til virkelighed!Sig ja til dine åndelige evner. Væk dine intuitive evner.

 • Sig ja til dine åndelige evner.

 • Væk dine intuitive evner.

 • Hvordan du siger ja til dine åndelige evner...

 • Hvordan du vækker dine intuitive evner...
Hvordan kan jeg rense min aura og mine chakraer? Hvordan frigør jeg negative energier fra mig selv?


Når du forsøger at rense din aura, er der et par måder, du kan gøre det på. Hvis du har en aura-rensemaskine, er det godt. Du kan også bruge krystaller eller røgelse. Det vigtigste er at være konsekvent, uanset hvilken metode til rensning du vælger.

Det er også muligt at rense dine chakraer gennem visualisering og meditation. Dette er en anden måde at frigøre negative energier fra dig selv på, hvis de er kommet ind i kroppen gennem det tredje øje eller kronchakraet (som repræsenterer intuition og højere bevidsthed).Brug dine healende og spirituelle evner, slip fortidens traumer og dårlige oplevelser.

Den indre healer kan hjælpe dig med at:

 • Give slip på tidligere traumer og dårlige oplevelser.

 • Bruge healing til at frigøre negative energier.

 • Bruge healing til at rense din aura og frigøre dig fra andres indflydelse.

 • Bruge healing til at heale dig selv og andre.

 • Bruge healing til at rense dit hjem og miljø for negativ energi.
Brug energiheling til at helbrede dig selv og andre.


Energihealing er en måde at bruge energien i din egen krop til at helbrede dig selv og andre på. Det kan bruges til mange formål, herunder:

 • Rensning af din aura for negativ energi

 • Rensning af energien i dit hjem eller omgivelser

Du kan gøre disse ting på flere måder, herunder visualiseringsteknikker og brug af krystaller og røgelse.


Du kan bruge healing til at rense din aura, og frigøre dig fra andres indflydelse.


Find et sted at sidde stille og roligt og behageligt, enten på din seng eller i en stol. Gør det behageligt for dig selv, luk øjnene og tag et par dybe indåndinger.

 • Når du er afslappet, forestiller du dig, at der står en røgelsesbrænder foran dig med brændende røgelse, der kommer fra den. Forestil dig, at røgen fra denne brænder strømmer ind i din krop gennem alle dine porer og fylder dem helt med hvid røg, indtil hver eneste pore er helt fyldt med denne helbredende energi fra universet, der indeholder alt godt, herunder beskyttelse, fred og visdom.

 • Visualiser, at mens denne hvide helbredende røg fylder alle porerne på din krop og omgiver den med beskyttende energier, begynder negative energier også at forlade din krop gennem de samme porer, fordi de tiltrækkes af dette klare lys, som vil hjælpe dem med at finde vej hjem, hvor de hører hjemme, så de i stedet kan blive transformeret til positive energier!Spirituel negativitet; rens dit hjem og dine omgivelser.


For at hjælpe dig med at rense dit hjem og dine omgivelser for negativ energi, kan du prøve følgende:

 • Visualiseringer. Du kan bruge visualiseringer til at rense dit hjem for uønskede energier ved at fokusere på et positivt billede eller et mantra. Forestil dig for eksempel, at der blomstrer smukke blomster i hvert hjørne af dit hus. Dette vil hjælpe dig med at forestille dig kun positivitet i dine omgivelser.

 • Røgelse. At brænde røgelse rundt om i hjemmet er også en effektiv måde at rydde eventuelle skadelige vibrationer, der hænger i luften (eller på overflader), af vejen.

 • Krystaller - Nogle krystaller menes at have særlige egenskaber, der gør dem særligt gavnlige til at absorbere negativ energi fra en person eller et sted, såsom ametyst til at berolige angst og sort turmalin til at absorbere elektromagnetisk forurening fra teknologiske apparater såsom mobiltelefoner eller computere!
Udvikl din intuition og dit instinkt


Efterhånden som du udvikler din indre healer, lærer du at arbejde med energi og udvikler dine åndelige evner. Du vil derefter være i stand til at bruge energiheling til at helbrede dig selv og andre, rense din aura og frigøre dig fra andres indflydelse. Du kan også bruge energiheling til at forbinde dig med åndelige guider, engle og dyr. Disse ånder vil hjælpe dig med at vejlede dig på denne rejse samt give dig trøst i vanskelige tider.

Lær at arbejde med energi


Det første skridt i at lære at arbejde med energi er at erkende, at du har den. Du tror måske, at kun nogle mennesker kan gøre det, men alle har evnen til at arbejde med deres egen og andres energi.


Til at begynde med skal du finde et roligt sted, hvor du ikke bliver afbrudt, og bruge ca. ti minutter på at fokusere på din krop. Mens du fokuserer på hver enkelt del af din krop, forestil dig, at du ser på den gennem øjnene på en observatør, der ikke ser andet end hvidt lys omkring hvert område som et resultat af ren kærlighed og medfølelse, der flyder gennem hver eneste celle i den. Hvis der under denne proces dukker områder op, som føles ubehagelige eller negative - f.eks. smerte eller andre intense fornemmelser - så fokuser al din opmærksomhed på dem, indtil de forsvinder ind i intetheden og igen kun er fyldt med ren kærlighed og lys (dette er kendt som "clearing").


Når du er færdig med denne proces, så tag dig lidt tid, før du begynder igen, så du ikke overvælder dig selv ved at prøve for meget for hurtigt!

Lær at rense negative energier


At heale din aura er en vigtig del af at heale dig selv og andre. Det er også en god måde at lære at rense dine negative energier, frigøre dem fra dig selv og rense dine chakraer, så du kan komme tilbage på sporet igen. Ved at praktisere energiheling regelmæssigt vil du udvikle evnen til at give slip på giftige følelser og tanker, som forhindrer dig i at leve et lykkeligt liv.


Når det er tid til en udrensningssession, er der mange måder, du kan gå til det på. Det første skridt er at sørge for, at alle dine chakraer er åbne - det kan gøres ved at placere krystaller omkring hvert enkelt af dem eller ved at meditere på kærlighed og lys, indtil de føles varme og åbne. Når de er åbne, skal du begynde at visualisere hvidt lys omkring hvert enkelt af dem (begynd med dem, der er tættest på midten). Mens dette sker, skal du være velkommen til at trække vejret dybt, mens du slapper af fra eventuelle spændinger i din krop; dette vil hjælpe med at skabe klarhed over, hvad der skal arbejdes med som det næste:


Indre Healer Tip: Når du renser negative energier fra dig selv eller en anden persons aura... fokuser på at frigøre dem gennem åndedrættet i stedet for at bruge andre midler som f.eks. berøring alene, fordi det at røre en anden person uden deres tilladelse i stedet kan forårsage skade!Konklusion


Jeg håber, at denne vejledning har hjulpet dig med at komme i gang på din vej til helbredelse. Husk, at det tager tid og kræver øvelse. Det vigtigste er at være tålmodig med dig selv og ikke forvente, at du skal være perfekt fra starten. Du må ikke give op! Du kan godt klare det her! Jeg tror på dit potentiale som Indre Healer og ønsker dig alt det bedste på din rejse gennem livet15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page