top of page
  • Mental-Energi.DK

Jeg kan Louise L haylouise L hay jeg kan
louise L hay jeg kan


Louise L. Hay er kendt for sin bog "Jeg kan helbrede mit liv".


Louise mener, at hver tanke, vi tænker, og hvert ord, vi siger, skaber vores oplevelser. Så det er muligt at bruge bekræftelser til at ændre din måde at tænke på og stoppe de cykliske negative mønstre, der måske sker i dit liv i øjeblikket. Louise mener, at du med positive tanker, ord og handlinger vil få et positivt liv. Og det hele starter med at forstå, at alt det, vi skaber i dag, skyldes det, vi tror. Og vores overbevisninger er intet andet end vanemæssige tankemønstre. Louise siger, at hver gang du gentager en bekræftelse, siger du til dit underbevidste sind: Jeg accepterer dette som sandt. Du erstatter gamle, begrænsende overbevisninger og tanker med positive, styrkende overbevisninger og tanker.Introduktion

Jeg tror fuldt og fast på kraften i positiv tænkning, og jeg har fundet ud af, at bekræftelser er et af de mest effektive redskaber til at ændre dit liv. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan bruge dem til at ændre din tankegang og arbejde sammen med universet, så du tiltrækker det, du ønsker dig i dit liv. Vi vil også undersøge nogle måder, hvorpå du kan sikre dig, at dine affirmationer virker for dig.Hvordan bruger du bekræftelser til at forandre dit liv

Bekræftelser er en måde at ændre den måde, du tænker på. Hvis du har brugt bekræftelser i et stykke tid nu, er det sandsynligt, at du har bemærket nogle ændringer i dit liv. Bekræftelser kan bruges som et redskab til at hjælpe med at overvinde vaner og mønstre, der ikke længere fungerer for os.

Hvis vi kan ændre vores negative underbevidste tanker, kan vi begynde at ændre den måde, vi har det med os selv og situationerne omkring os. Vi vil tiltrække nye mennesker ind i vores liv, som er mere støttende, som har en bedre indstilling og som er hjælpsomme på måder, vi aldrig havde forestillet os mulige før!Virkningen af bekræftelser

Bekræftelser er positive udsagn, som du gentager igen og igen. Hvis du f.eks. er nervøs for en kommende samtale, kan du sige: "Jeg føler mig sikker på denne samtale."

Bekræftelser kan hjælpe os med at overvinde negative tanker eller overbevisninger; det er dog vigtigt at huske, at bekræftelser ikke er magiske. De fjerner ikke din nuværende situation eller ændrer fortiden (selv om de stadig kan være værdifulde). Bekræftelser kan også hjælpe os med at skabe nye vaner eller handlinger i fremtiden.Dine overbevisninger er blot vanemæssige tankemønstre

Jeg lærte, at overbevisninger blot er vanemæssige tankemønstre, og hvis du ønsker at ændre dit liv, er det et godt sted at starte med at ændre dine overbevisninger.

For at ændre dine overbevisninger skal du blot tænke anderledes om dem. Det er så enkelt som det! Du tror måske, at bekræftelser ikke virker, fordi de ikke har virket for dig tidligere, men denne bekræftelse er faktisk en bekræftelse, fordi den ændrer vores vane med at tænke negativt om vores vane: "Jeg er venlig."


Hvordan laver man en bekræftelse

Ligesom du ikke kan få en negativ bekræftelse til at virke for dig, gælder det samme for negative ting i dit liv. Hvis du f.eks. sagde: "Jeg kommer ikke for sent", ville det ikke være en gyldig bekræftelse, fordi den er designet til at forhindre noget i at ske i fremtiden - i dette tilfælde at komme for sent. Det er også muligt, at du kan få nogle resultater af denne erklæring, men de vil kun vare indtil en anden gang, hvor der sker noget, og så vil du finde dig selv tilbage hvor du startede med hensyn til at komme til tiden eller komme for sent.


Et andet eksempel er at bruge bekræftelsen: "Jeg er ikke en fiasko", som kan synes at være en positiv udtalelse. Men hvis du forsøger at opnå noget og oplever, at du fejler gang på gang, vil dette udsagn ikke virke for dig.Afsnit: Mine tanker skaber mit liv.

Som du ved, er sindet en magtfuld ting. Det kan få dig til at føle dig godt eller dårligt, og det kan endda hjælpe dig med at skabe din egen virkelighed. Når du tænker positive tanker, er det lettere at opnå det, du ønsker i livet!


Positiv tænkning er vigtig, fordi den hjælper os med at overvinde forhindringer i livet og komme videre med vores mål. Ved at tænke positive tanker om dig selv, andre omkring dig og de ting, der kommer på din vej hver dag, vil det være let for dit sind at fokusere på alt det gode i stedet for alle de dårlige ting derude også!


For at hjælpe dig selv med at guide dig selv væk fra negative tankemønstre, der kan forhindre succes i at ske (eller måske bare holde dem på afstand, indtil de går over), kan du prøve disse trin:  • Gør en indsats, ikke kun når der sker noget dårligt, men også når der sker noget godt; på denne måde, hvis noget negativt kommer senere hen ad vejen, så er der i det mindste allerede blevet plantet en lille smule positivitet, så vi allerede har fået lagt en grund til at arbejde, før vi støder på eventuelle forhindringer senere hen ad vejen ;)

  • Overvej, om eventuelle negative kommentarer fra en anden person kan gavne andre end blot at få dem selv til at føle sig bedre tilpas - måske er der måder, hvorpå disse kommentarer kan være nyttige? Måske endda inspirere os til handlinger, der fører til et positivt resultat, selv om deres oprindelige intentioner var anderledes :)Hvordan får man bekræftelsen til at virke

Det første skridt i retning af at bruge bekræftelser er at tro. Hvis du ikke tror på det, du siger, vil dit underbevidste sind ikke tro på det. Så sørg for, at du virkelig tror på bekræftelsen og dens betydning. Med andre ord kan bekræftelser ikke bruges til et hurtigt fix eller som en måde at undgå at handle på; i stedet skal de ses som langsigtede mål, der vil tage tid at opnå og kræve regelmæssig øvelse, før deres virkninger bliver tydelige.


Dernæst kommer gentagelsesfaktoren: Du skal sige bekræftelsen ofte nok, så dit underbevidste sind konstant bliver mindet om den - og dermed begynder at arbejde hen imod opfyldelsen af dit ønske. Det kan hjælpe, hvis du hver dag skriver dit mål ned i en dagbog og derefter læser disse optegnelser flere gange om dagen, indtil de er dybt forankret i din psyke (og til sidst bliver til virkelighed).


Til sidst kan du visualisere det, du ønsker, ved at fokusere på, hvor fantastisk det vil føles, når denne bekræftelsesproces har gjort sit arbejde ... hvor glade alle omkring dem vil være ... hvilken slags følelser eller reaktioner der opstår indefra dem selv, når alt bliver til virkelighed! Og husk: Vær specifik med hensyn til, hvad der præcist sker!kan man lave nye bekræftelser?


Ja, det kan du.


Når bekræftelserne holder op med at virke, er det vigtigt at ændre dem, så de er relevante for dit liv i det øjeblik. Hvis du f.eks. har haft en succesfuld karriere og ikke længere har brug for at fokusere på dette område, kan du fjerne det fra din liste over bekræftelser. Du vil måske også gerne tilføje nogle nye eller ændre dem rundt omkring baseret på det, der sker i dit liv på det pågældende tidspunkt. Hvis der dukker en situation eller person op, hvor disse bekræftelser ikke længere er passende, så sørg for, at de ikke bliver der, for de vil ikke fungere godt for dig længere!


Du kan finde det nyttigt at holde styr på de ændringer, der foretages over tid, ved at skrive hver version af en bekræftelse ned med datoen og årsagen til, at den blev ændret nedenunder, så der ikke opstår nogen forvirring senere, når du prøver forskellige versioner (eller endda kun én).Alt begynder i tankerne, derfra tager det form.


Det hele starter i hovedet, og derfra tager det form. Sindet er et kraftfuldt værktøj, og hvis du lærer at bruge det korrekt, kan du opnå alt.


Det er utroligt, hvor mange mennesker er uvidende om dette faktum, og de bruger hele deres liv på at føle sig ulykkelige, uopfyldte og frustrerede, fordi de ikke har lært at kontrollere deres tanker og overbevisninger. Dine tanker er kilden til alt i dit liv - dine handlinger, følelser, relationer osv...


Hvis du ønsker at ændre noget ved dig selv eller dit liv, så skal du starte med at ændre den måde, du tænker på! Du har sikkert hørt dette før, men de fleste mennesker ved ikke, hvad det betyder, eller hvordan de går til værks for at ændre deres tankemønstre.Konklusion

Alting begynder i sindet, og derfra tager det form. Det er her, dine bekræftelser kommer ind i billedet. Sindet er et kraftfuldt værktøj, og som Louise L Hay siger: "Hvis vi ikke er tilfredse med vores liv, kan vi ændre vores tanker og skabe lykke."Jeg håber, at du kunne lide min anmeldelse, og at du har lyst til at gå videre på opdagelse i alle de andre ting, som jeg anmelder. Du vil opdage, at der er mange andre ting, der kan anmeldes, så gå ikke glip af disse anmeldelser også! Vi håber, at du nød denne anmeldelse og tak for at du læste med!


Varmeste hilsner

Lenore lavendel Holm
14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page