top of page
  • Mental-Energi.DK

Mental Energi anbefaler Ubegrænset kræft

Opdateret: 20. dec. 2022


Ubegrænset kraft
Ubegrænset kraft


Introduktion

Du er herre over dit eget univers. Du har ubegrænset magt, og det er op til dig at bruge den, som du ønsker det. Uanset om du ønsker at blive millionær eller finde dit livs kærlighed, så er magten inden i os alle. Vi skal bare tro på os selv først.


Ændre din tankegang og blive ustoppelig.

Du er en stærk person, og du kan opnå alt, hvad du sætter dig for øje. Du har måske ikke ubegrænsede kræfter som Superman eller Batman, men der er intet, der forhindrer dig i at blive ustoppelig på din egen måde! Hvis du ønsker at opnå noget, skal du først sikre dig, at det er opnåeligt ved at sætte dig selv mål. Hvis hvert mål er for stort for én person eller én person alene, så slå dig sammen med andre, der deler den samme passion som dig selv. Vær ikke bange for at fejle; alle fejler nogle gange, når de prøver nye ting! Lad ikke frygten holde det tilbage, der skal gøres - nogle gange har vi brug for mod og styrke for at gøre det, der skal gøres. Og lad heller ikke andres holdninger holde det tilbage, der skal gøres - de ved måske ikke altid, hvad der er bedst for dem (eller endda for dem selv), men hvis de ikke ønsker forandring, vil de aldrig vokse til en mere selvsikker person, der ved, hvordan de kan påvirke andre positivt gennem deres handlinger i stedet for konstant at klage over ting, der ikke går efter deres måde hele tiden, som børn ville gøre i stedet for at se muligheder i sig selv først, før de peger fingre ad andre, når noget går galt, for livet er ikke perfekt, medmindre vi selv gør det sådan, uanset hvor svært det er


Kontroller dine følelser ved at beherske dem.

Det første skridt til at beherske dine følelser er at forstå dem. Enkelt sagt er følelser den måde, vi føler noget på. De kommer fra vores hjerne, og de bestemmer, hvordan vi reagerer på stimuli i vores omgivelser. For bedre at kunne kontrollere dine følelser kan du overveje at bruge NLP-teknikker som positiv tænkning og omformning af negative tanker til positive tanker. Disse teknikker vil hjælpe dig med at få mere kontrol over dine følelser ved at hjælpe dig med at identificere, hvad der forårsager visse følelser, samt lære dig, hvordan du kan ændre disse følelser til bedre følelser.


For eksempel: Hvis nogen gør grin med dit tøjvalg på arbejdet en dag, men ikke mener noget ondt med det (de er bare legesyge), så i stedet for at blive vred eller føle dig flov over det hele dagen lang, fordi en anden gjorde grin med dig, så omform denne situation til en positiv situation, hvor de komplimenterede en artikels stil i stedet for at gøre grin med den på bekostning af den!


Tænk mere positivt.

En positiv indstilling smitter. En negativ er ikke så meget. Undersøgelser viser, at mennesker med en positiv indstilling er lykkeligere, sundere og mere succesfulde i livet end dem, der tænker på de negative aspekter af tingene. Hvis du har en ven, der altid klager over sit job, eller hvor dårlig trafikken var på vej til arbejde i morges, så prøv at bruge noget tid på en anden i stedet - du vil takke dig selv for det senere!Fjern negative mennesker fra dit liv.

Du, og kun du, er ansvarlig for din egen lykke. Hvis nogen gør dig ked af det, går dig på nerverne eller gør dit liv svært på nogen måde, så sig til dem, at de skal gå væk. Hvis den pågældende person er et familiemedlem eller en ven, kan det være vanskeligere, men hvis de virkelig er giftige, er det på tide at sætte dig selv først ved at fjerne negative mennesker fra dit liv. Når jeg siger "fjerne", mener jeg, at du skal holde op med at tale med dem og lade dem ikke længere bringe negativitet ind i dit liv. Det er ikke let, men nogle gange er vi nødt til at tage dette skridt, så vi kan komme tilbage på sporet af vores liv og gøre de ting, vi gerne vil gøre, uden at bekymre os om at blive trukket ned af andres problemer eller spørgsmål, som alligevel ikke har noget med os at gøre!


Tag noget med: Du kan gøre alt, hvis du sætter dig for at gøre det.

Hvis du skal til en fest, så tag noget med, som vil give de andre mennesker derude lyst til at tale med dig og lære dig bedre at kende. Måske er det mad eller drikkevarer, der er særligt gode til arrangementet - måske er det bare en slags personlighed, der får folk til at føle sig godt tilpas omkring dig. Uanset hvad det er, så medbring noget, der giver folk en idé om, hvem DU er, og hvad DU står for.Magten til at få det til at ske.

Du kan gøre alt, hvad du ønsker i livet, men du skal vide, hvordan du finder vejen dertil. Den bedste måde er at tage et skridt tilbage og se på dig selv fra en anden vinkel. Du er ikke bare en person, der eksisterer på ét sted eller i én tid; dit liv strækker sig ud over disse grænser. Og alligevel har vores samfund skabt en kultur, der gør det svært for os alle at leve op til vores fulde potentiale, fordi vi har lært, at der er grænser for, hvad vi kan opnå.


Kraften til at være en succes.

Kraften til at lykkes er i dig selv. Du kan opnå alt, hvad du ønsker i livet, hvis du sætter dig for at gøre det og ikke giver op. Kraften til at elske og blive elsket er noget, som alle ønsker sig, men kun få mennesker er velsignet med denne særlige evne. Kraften til at få det til at ske betyder, at når tingene bliver svære i dit liv, skal du i stedet for at give op og have ondt af dig selv bruge din fantasi og finde på måder, der kan hjælpe med at vende situationen, så den bliver positiv igen - og så arbejde hårdt på at få disse ændringer til at ske! Magt betyder at kontrollere det, der gør dig vred eller ked af det eller frustreret, så du ikke mister kontrollen over, hvordan nogen behandler dig eller føler sig selv på grund af noget dårligt, der sker i deres liv (eller dit).

konklusion

Du har magten til at gøre alt, hvad du vil. Du kan starte en virksomhed, skifte karriere eller blive iværksætter, Reiki Teacher master som mig selv. Mulighederne er uendelige!Jeg håber, at du kunne lide min anmeldelse, og at du har lyst til at gå videre på opdagelse i alle de andre ting, som jeg anmelder. Du vil opdage, at der er mange andre ting, der kan anmeldes, så gå ikke glip af disse anmeldelser også! Vi håber, at du nød denne anmeldelse og tak for at du læste med!


Varmeste hilsner

Lenore lavendel Holm

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page