top of page
  • Mental-Energi.DK

Reiki Historien

Opdateret: 2. okt. 2023


Mikao Usui.

Introduktion: Reiki, En Universel Livsenergi

Velkommen til en detaljeret rejse gennem Reikis spændende historie. I denne artikel vil vi dykke ned i de hændelser og indsigter, der har gjort Reiki til den kraftfulde og holistiske helbredelsesmetode, den er i dag.


Hvem var Dr. Mikao Usui?

Dr. Mikao Usui, født i slutningen af 1800-tallet i Kyoto, Japan, var en pioner inden for energihealing. Forstander for et kristent præsteseminar, blev Dr. Usui udfordret med et spørgsmål, der ændrede hans liv: "Hvordan helbredte Jesus?" Dette spørgsmål satte Dr. Usui på en udforskende rejse, der førte ham gennem hellige skrifter og til sidst til Indien.Mentale Redskaber: Reiki handler ikke kun om håndpositioner. Det er også om at forbinde med din egen indre energi og indstille dit sind til helbredelse. Jeg guider dig gennem de mentale teknikker, der er afgørende for at mestre Reiki.


reiki kursus mental-energi


Dr. Usuis Undersøgelse af Sanskrittekster

I Indien fandt Dr. Usui 2.500 år gamle buddhistiske sanskrittekster, som skildrede symboler og beskrivelser af healing. Men til trods for at han fandt den viden, han søgte, fik Dr. Usui ikke helbredelsesevnen på dette tidspunkt.


Reiki Opstår på Bjerg Kurama

Dr. Usuis søgen fortsatte med bøn, meditation og et ophold på det hellige bjerg Kurama i Japan. Det var her, Dr. Usui modtog den helbredende evne gennem en spirituel indvielse, hvilket han senere navngav som "Reiki", der betyder "Universel Livsenergi".


Reikis 5 Leveregler og Spirituel Udvikling


Dr. Usui lagde ikke blot fundamentet for Reiki som en helbredelsesmetode men også som en vej til spirituel udvikling. Han formulerede Reikis 5 leveregler, som er vejledende principper for en harmonisk og meningsfuld tilværelse.


Fra Dr. Usui til Chujiro Hayashi


Dr. Usui indviede i alt 9 Reikimestre. En af disse var Chujiro Hayashi, som yderligere udviklede Reiki og dets anvendelse. Hayashi åbnede den første Reikiklinik i Tokyo og udvidede Reikis rækkevidde ud over Japans grænser.


Helhedens Paradigme: Krop, Tanke, og Sjæl

En af de mest transformative indsigter fra Dr. Usuis arbejde med Reiki var forståelsen af, at krop, tanke, og sjæl er uløseligt forbundne. Reiki blev derfor ikke blot set som en metode til fysisk helbredelse, men også som en metode til at harmonisere sindet.


Konklusion: Reikis Uendelige Rejse

Reikis historie er en uendelig rejse af opdagelse, helbredelse og spirituel udvikling. Fra Dr. Mikao Usuis indledende søgen til de mange Reikimestre og praktikere i dag, fortsætter Reiki med at berige vores liv på utallige måder.


Vi håber, at denne indføring har givet dig en dybere forståelse af Reikis rige historie og mange facetter. Reiki er ikke blot en metode; det er en livsstil, en filosofi og en universel livsenergi, der fortsætter med at vokse og blomstre i verden omkring os.


Forfatter Lenore Lavendel Holm

27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Klarsyn

Comments


bottom of page