top of page

Trance / trancemedieskab

Introduktion

Trancemedie er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig. 


 

Trance mediumship og trance medium healing

Trancemedier og trancemediehealing er et fascinerende fænomen, som kan være af stor værdi for dig, hvis du vælger at arbejde med det.  Hvad er trance? Trance er en tilstand af forhøjet bevidsthed, hvor personen er fuldt bevidst og klar over, hvad han/hun gør, men hvor han/hun er meget mere modtagelig for information fra andre dimensioner eller entiteter.

Den person, der går ind i denne tilstand, vil ikke have nogen erindring om, hvad der skete under deres trance, medmindre en anden person var til stede sammen med dem på det tidspunkt. Dette kan være meget nyttigt i healingssessioner, hvor din klient har brug for et ekstra boost - ikke alene får du ekstra energi ved at være til stede i denne dimension, men din klient husker heller ikke, at der er sket noget usædvanligt, så der vil ikke være nogen negative associationer med den procedure, der blev udført under sessionen, hvorigennem de modtog hjælp fra en anden dimension eller entitet.

 

Du kan selv gå i trance ved at sidde stille i 20-30 minutter uden distraktioner som f.eks. fjernsyn eller musik i baggrunden - sørg for, at der ikke er noget omkring dig, der kan forårsage støj! Bare giv dig selv noget stille tid uden nogen ydre stimuli som telefoner der ringer osv. Hvis intet har ændret sig efter 30 minutter, så prøv noget andet som f.eks. meditation

Hvad er trancemedie?

Trancemedie er en form for mediumskab, der bruger trance som sin funktionsmåde. I denne tilstand er mediet "tomt" og tillader en anden person eller et væsen at bruge sin krop som talerør.

Trance er en naturlig proces, der sker med vores sind, når vi er afslappede og fokuserede, f.eks. når vi sover eller mediterer. Når du er i en hypnotisk tilstand, kan du få adgang til underbevidste oplysninger, som ellers kan være blokeret af dit ego-sind eller bevidste tanker.

Trancemedier er i stand til at gå ind i en ændret bevidsthedstilstand efter behag, fordi de har trænet sig selv gennem meditation, hypnose, guidede visualiseringsøvelser og andre metoder over tid, indtil de kan gå ind i den ændrede tilstand efter behag (og endda tage andre med sig). På denne måde fungerer trancemedier som kanaler, hvorigennem budskaber fra ikke-fysiske væsener (ånder) kan komme direkte ind i vores verden.
 

Hvordan kommer jeg ind i en trancetilstand?

Nu hvor du ved, hvad du kan forvente, er det på tide at lære, hvordan du går i trance. Det er ikke så svært, som det lyder! Der er mange måder, man kan gå i trance på, men de mest almindelige metoder omfatter bl.a:

 • Afslapningsteknikker som guidet billeddannelse eller visualisering

 • Koncentration på et enkelt objekt (tanker betragtes ofte som objekter)

 • Meditation og/eller bøn
 

Teknikker til kanalisering

Det første skridt til at forbedre dine trancefærdigheder er at blive fortrolig med de forskellige typer af trance og deres forskellige karakteristika. Den mest grundlæggende type trance, lys trance, er karakteriseret ved et forhøjet bevidsthedsniveau, men et normalt bevidsthedsniveau. I denne tilstand er du i stand til at forblive vågen, men kan opleve en fornemmelse af at være "væk fra det hele" eller løsrevet fra virkeligheden

.

En dyb trance er en tilstand, hvor du føler dig dissocieret fra din fysiske krop og muligvis rapporterer, at du ikke har nogen følelse af berøring eller smerte; du kan også ikke huske noget, der er sket i perioden mellem det tidspunkt, hvor du trådte ind i denne type tilstand, og det tidspunkt, hvor du kom ud af den kendt som retrokognition

At tale i trance kan gøres under enhver form for trancetilstand - det behøver ikke at være specielt dybt!
 

Hvad er forskellen mellem clairvoyance, kanalisering og trance?

Hvad er forskellen mellem clairvoyance, kanalisering og trance?

Clairvoyance er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig. I en almindelig trancesession bruges mediet som et "talerør" for en åndelig person, der videregiver filosofi og inspiration. I modsætning hertil er clairvoyance ofte direkte beskeder fra ånder eller engle direkte til dit tredje øje (som befinder sig over dine øjenbryn). Beskederne kan komme gennem skrift på papir samt gennem visioner eller drømme. De kan også kommunikere med dig telepatisk eller endda tale højt!
Hvordan kan jeg øve mig i at tale i trance for at forbedre mine mediumistiske evner?

For at forbedre din evne til at tale i trance kan du

 • Øv dig i at tale i trance med din ven eller partner. Bed dem om at fungere som observatør og fortæl dem, hvad der sker, mens du forsøger at nå den åndelige verden.

Brug en båndoptager eller et videokamera til at optage dig selv, når du taler i trance, og lyt derefter tilbage til det på et senere tidspunkt. Dette vil hjælpe dig med at høre, hvad andre ville høre, hvis de lyttede til optagelsen. Du vil måske også gerne have en anden person, der forstår trancemedie eller healingsmetoder (f.eks. en erfaren healer), som kan give feedback på, om de synes, at det lyder som god energi, der kommer fra den anden side af livet. 

 

Hvis det er muligt, så øv dig i at tale i trance med et erfarent trancemedie eller en healer, der har taget dette kursus og ved, hvordan man bedst kommunikerer med ånder.* Øv dig i at tale i åndelig trance ved at gøre det regelmæssigt hver dag, indtil det bliver en anden natur - ligesom at børste tænder!

 

Trance-medialitet og trancehealing er en form for mediumskab

Trancemedie er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig. I trancemediet forlader mediets ånd sin krop og går ind i en ændret bevidsthedstilstand, hvor hun er i stand til at se og høre ånder fra andre eksistensplaner. Ånden kan også ses af andre, der er til stede på det pågældende tidspunkt, når de taler gennem hendes stemmeboks.

Der findes flere andre typer af trancelignende tilstande, bl.a:

 • Trance-talende - Medier, der taler gennem en anden persons stemmebånd, mens de er i en ændret bevidsthedstilstand;

 • Clairvoyance - evnen til at opfatte ting, der ligger ud over det normale syn (normalt modtaget gennem drømme eller visioner);

 • Kanalisering - En person, der kanaliserer et andet væsen, taler direkte gennem sine egne stemmebånd, mens han er besat af det pågældende væsen;

 • Meditation - Meditation giver folk adgang til højere bevidsthedsniveauer, så de kan kommunikere med højere væsener som Gud eller engle.

Forskellen mellem en clairvoyant, en channeler og et trancemedie,

kan virke uklar for begyndere. Her forklarer vi forskellene.

Du har måske hørt udtrykkene "clairvoyant" og "channeler". De lyder ens, men er faktisk meget forskellige.

En clairvoyant er en person, der kan se ting, som ikke er synlige for det blotte øje (f.eks. ånder), og som kan beskrive, hvordan de ser ud, hvad de gør, og hvor de kommer fra. En clairvoyant kan også fornemme følelser, tanker og følelser hos andre mennesker eller dyr. Så en ånd, der ønsker at kommunikere med nogen, kan optræde som et billede, der kan ses af den clairvoyante; for eksempel: en ung pige i victoriansk tøj kan optræde som et billede foran dem, når hun ønsker at tale om noget vigtigt med sin mor eller far!


Det er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig.

Trancemedie er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig. I en almindelig trancesession bruges mediet som et "talerør" for en åndelig person, der videregiver filosofi og inspiration. Ved at fremkalde trancetilstande kan du nå det højeste niveau af intuitiv bevidsthed og modtage svar fra dine åndelige guider gennem din egen stemme. Det er vigtigt, at du er forsigtig, når du udfører denne type arbejde, da det kan være farligt, hvis det ikke udføres korrekt.

Trancemedier bruger forskellige teknikker til at komme ind i en ændret bevidsthedstilstand:

 • Meditation - Dette giver dem mulighed for at fokusere på deres højere selv, som kommunikerer gennem dem under kanaliseringssessioner

 • Visualisering - En proces, hvor de visualiserer sig selv ved at gå ind i en anden dimension, hvor de møder deres åndelige guider

 • Hypnose - Når de er hypnotiseret af en anden person eller af dem selv, har de fuld kontrol over deres handlinger, men er stadig bevidste nok til at huske, hvad der skete, når de vågner op fra søvnen

For at et individ (klienten) kan blive klar, så en andens budskab kan komme gennem ham/hende (kanalen).


 

En forståelse af, hvad trance-medialitet betyder

Trancemedie er en form for mediumskab, hvor kontakten med den åndelige verden bliver en grad dybere og mere synlig. I en almindelig trancesession bruges mediet som et "talerør" for en åndelig person, der videregiver filosofi og inspiration.

I trance-medialitet overtager ånden kontrollen over mediets krop og sind. Det betyder, at når du er i denne tilstand, er det ikke muligt for dig at være bevidst nok til at kontrollere, hvad der sker omkring dig eller i dig selv (dine tanker)

konklusion

Ved at bruge mig selv som medium, hvor kontakten med det åndelige går op i en rigtig fornemmelse, udfører jeg i trance healing og kanalisering, og jeg udfører også clairvoyance. Forskellen mellem clairvoyance, channelling og trance kan virke uklar for begyndere. Mine trancehealingssessioner er anderledes end dem, som andre healere eller shamaner tilbyder, fordi jeg er i stand til at komme ind i en anden dimension, hvor jeg møder mine åndelige guider. Vi arbejder sammen under disse sessioner for at guide dig ind i dine egne healingskræfter og evner.

bottom of page