top of page

Afdødekontakt

Har du mistet nogen? 

Og har du brug for at få besvaret nogle spørgsmål? Eller få sagt de ting, du har savnet? Med sorgkontakt får du afklaring og svar på dine spørgsmål, så du kan hvile i ro og mag, og lade dine kære fortsætte deres rejse ind i livet efter døden.

Det er en svær tid for alle

der har mistet en person de holder af. Du ved måske ikke engang, hvor du skal starte, når det gælder om at finde en afslutning - eller hvad det overhovedet betyder. Med sorgkontakt vil jeg være der hele vejen igennem, give dig og dine kære et sikkert rum, hvor I kan kommunikere med hinanden. Denne service er perfekt til alle der ønsker at komme i kontakt med en afdød. Hvor man bliver elsket på en mere meningsfuld måde, uanset om det er gennem et personligt møde eller gennem et mere traditionelt medie som e-mail eller telefonopkald.

Jeg ved, at du gerne vil have svarene. Det vil jeg også.

Det er derfor, jeg tilbyder mine tjenester som medium.

Jeg hjælper dig med at føle dine elskedes tilstedeværelse på den anden side, og giver dig svar på spørgsmål, der kan være om eller til den afdøde.Du kan kontakte en eller flere kære på den anden side, og få en anden forståelse af livet og livet efter døden. Du kan også give beviser eller bekræftelse på, at den afdøde stadig er i live - bare på et andet niveau.

Men vigtigst af alt! Under kontakten med afdøde, vil jeg give beskrivelser via den afdøde, så du ikke skal være i tvivl om, hvem der er igennem til dig. Som medium kan jeg ikke garantere at komme i kontakt med præcis den afdøde du ønsker, men hovedetsagen er at jeg vil jeg gøre mit bedste for at give ånderne en stemme, så de kan fortælle de ting, som de mener er vigtige for dig at høre i dette liv, så slap af under vores session og forvent ikke noget bestemt!

Jeg er clairvoyant.

Og derfor hjælper jeg folk med at få forbindelse til den anden side, hvad end det er for at tale med en person, der allerede er gået bort, eller for at få indsigt i deres kæres, oplevelser og spørgsmål. Hvis du har spørgsmål om livet eller døden, eller du har et ønske om en elsket person på den anden side, så kontakt mig venligst. Jeg vil hjælpe dig så godt jeg kan!

Uanset om du leder efter en ekspert,

der kan hjælpe dig med et tilfældigt spørgsmål om livet eller døden, eller om du ønsker at tale med dine afdøde kære. For at føle at de er tæt på dig, og få indsigt i dit liv på jorden, jeg er kun et klik væk. Med min hjælp kan du kommunikere med dine kære, fra den anden side og få svar på spørgsmål, du måske aldrig har vidst hvordan du skulle stille dem.

Sjælen er en magtfuld ting.

Det er den, der gør os til dem vi er, og det er grunden til, at vi føler så meget. 

især når vi har mistet en person, vi elsker. Der er ikke noget mere smertefuldt, end at miste en person. Der står dig nær, men man kan ikke benægte, at deres sjæl lever videre i dit hjerte og sind.

Hos Mental-energi, hjælper jeg læsninger af afdøde kontaktpersoner, med at få kontakt med sjælene fra dine kære, som er gået bort. jeg tror på, at døden ikke er enden.- Det er blot endnu en overgang for vores sjæle.

 

Mit medier kan hjælpe dig med at kommunikere med dem der er gået bort, så du kan føle dig tættere på dem end nogensinde før.

Afdødekontakt

Ønsker du at få kontakt med en afdød? En  afdødekontakt-session, hvor et erfarent medie fungerer som bro mellem dig og den åndelige verden. Få mulighed for at stille spørgsmål, modtage beskeder og opnå en dybere forståelse. Det kan både være via telefonen eller fysisk i klinikken. Dette skal blot informeres hvad du ønsker

Varrighed: 45-60 min

Pris: 799,-

bottom of page