top of page

Aromamassage

Aromaterapimassage er en blid massage, der lindrer smerter og spændinger i led og muskler. Du vil føle dig roligere og mere afslappet, og du vil få mere mental energi til hverdagen. De aktive stoffer i massageolien absorberes gennem huden og gennem åndedrættet og stimulerer hormon- og nervesystemet. De aktive stoffer i massageolien absorberes gennem huden og gennem åndedrættet og stimulerer hormon- og nervesystemet. 

Aromaterapi massage er en unik form for terapi. Den helbredende kraft af aromatiske planter har været kendt i århundreder; den stimulerer dit nervesystem, beroliger dit sind og din krop, øger din energi og får dig til at føle dig sundere.

 

Når du kommer til en Aromamassage, behøver du ikke at medbringe dit eget lagner og håndklæde. Til Aromamassage skal du kun tage dine sokker og din bluse af. Jeg laver Aroma Massage på følgende punkter: ryg, fødder, hænder, skulder/nakke, ansigt/hoved

Du vil blive ført ind i en tilstand af dyb afslapning ved hjælp af ekspertmassageteknikker.

Sig farvel til stress og muskelspændinger med Aromamassage, en 60-minutters massagebehandling, hvor der anvendes stærkt koncentrerede planteolier til at stimulere sanserne, forbedre hudens regenerering og fremme det generelle velvære.

Med min Aroma Massage vil du være i et godt rum med dig selv og din krop. Du vil koble af fra hverdagen og livets gang. Du får en ekspert afslapningsmassage, der løsner op for spændinger, stress og træthed. Olierne har egenskaber, der genopretter balancen i krop og sind.

 

Varighed ca. 60 minutter 

 

Massageolien  kan købes til eget brug, som hudplejendeprodukt og til muskelspændinger.

 

Pris 475.- DK for 60 minutter 

 

Rabatkort - 5 gange   Aroma Massage 2137.- kr.

Rabatkort - 10 gange Aroma Massage 3800.-kr

Rabatkortet kan deles med andre.
Gyldighed 1 år.

bottom of page