top of page
Leaf Pattern Design

Husrensning

Lenore lavendel Holm Reiki Master Teacher 

Husrensning Information

Husrensning er en meget smuk proces, hvor de afdøde, der ikke er gået mod lyset, hjælpes til at gå "til den anden side". Hvilket er det sted, hvor sjælen kan finde fred og begynde sin proces med at forlige sig med det liv, den har efterladt.

Har brug for en husrensning?

Der kan være mange måder, hvorpå det viser sig. Måske er der en lugt, eller rettere en lugt af parfume, sved, røg eller noget andet. Måske reagerer et eller flere af dine børn ved at blive bange for at opholde sig i et bestemt rum. Eller direkte siger, at de kan se nogen, som du ikke kan se.

 

Måske bliver der bare flyttet rundt på ting i dit hjem, eller døre smækker i uden at bevæge sig. Måske er der koldt et sted, som logisk set ikke burde være koldt, men det føles sådan. Måske kan du ikke finde dig til rette, føler dig overvåget i dit hjem. Især i visse rum på visse tidspunkter.

Det er ikke altid indlysende for os

 

Det er ikke altid indlysende for os, hvorfor vi opfanger noget derhjemme, men det kan være fordi et familiemedlem er særlig åben for det. Den person er som at have tændt en kontakt, som den afdøde kan se og føle og derfor forsøger at kommunikere med. Den afdøde kan nogle gange ikke engang være klar over, at han/hun er afdød!

 

Men det kan være frustrerede og forvirrede over ikke at kunne tale med de mennesker, den går blandt. Andre gange ved den afdøde præcis, hvor den er, og længes efter, at du hjælper den afdøde med at komme ud af dette rum. Familiemedlemmer, der er gået bort, er ofte i stand til at kommunikere med nære familiemedlemmer og venner, og det kan du også gøre. Vi er her for at hjælpe og forklare, hvorfor du ser eller hører disse tegn.

Hvordan foregår det?

 

 

Jeg gennemgår hele dit hjem og finder ud af, hvor den afdøde bor i dit hjem, ser, hvad de har lavet og lytter til de historier, de har at fortælle.

 

Men ellers vil jeg selvfølgelig gå hele dit hjem igennem, finde ud af hvor den afdøde bor i dit hjem, se hvad de har lavet og lytte til, hvilke historier de har at fortælle. Det er vigtigt, at I fortæller om jeres oplevelser, og at vi får en dialog om alles oplevelser i hjemmet.

 

Ofte er der flere berørte personer i familien...

Når den afdøde skal væk herfra

1. **Identifikation af Behovet**: Når du står over for tabet af en elsket person, er det afgørende at sikre, at alt gøres korrekt. Dette indebærer at sikre, at den afdøde bliver vejledt korrekt i deres overgang fra denne verden.

 

2. **Rumlig Vurdering**: Ved ankomst til dit hjem vil jeg straks evaluere rum eller områder, der kræver min ekspertise. Dette vil hjælpe mig med at fastlægge, hvor de nødvendige handlinger skal udføres for at lette din elskedes rejse.

 

3. **Vejledning i Overgangen**: Jeg udfører de nødvendige ritualer og handlinger for at assistere din elskede på deres rejse. Ofte kræver dette, at der er et åbent vindue i nærheden, så overgangen kan foregå mere gnidningsfrit.

 

4. **Sikre en Smidig Afrejse**: Min målrettethed er at sikre, at din elskedes overgang sker med fred og harmoni, så de kan finde deres endelige destination i ro og værdighed.

En anden vigtig ting

 

En anden vigtig ting er også, at jeg fjerner alle spor efter, så der ikke er nogen vej tilbage for din elskede. Ofte er der et kærligt og nært forhold deroppe, som byder din elskede velkommen, og de tiltrækkes af det. Bagefter går jeg huset igennem igen og renser samtidig også energien i dit hjem!

 

Det lyder måske simpelt, men energi virker hurtigt når den ikke er bundet til fysisk materiale eller krop og det er et redskab der er blevet brugt lige så længe mennesket har eksisteret. I de seneste århundreder kun i mere primitive kulturer og derfor lidt fremmedartet her i vores vestlige kultur, men det virker!

bottom of page