top of page

Kortoplæg/med Clairvoyance

Når vi står ved en skillevej i livet og måske har svært ved at vælge, hvilken vej vi skal gå, kan det være godt at få hjælp og råd.

Det er her, denne session kommer ind i billedet. Det er en kombination af kortlæsning og clairvoyant rådgivning. Denne session kan hjælpe dig med afklaring inden for emner som arbejde, økonomi, kærlighed, boligsituation og relationer.

Sessionen er baseret på, at du på forhånd får lov til at vælge 3 emner, som vi arbejder med under sessionen. Vi bruger i alt 10 minutter på at trække mellem 3 og 9 kort (afhængigt af hvor mange emner du kommer med) om hvert emne, hvor vi som regel fokuserer på fortid, nutid og fremtid og tilføjer et kort, der fortæller om den grundlæggende grundenergi/læring i det emne, der spørges om. 

Gennem kortene laver jeg tolkning og en clairvoyant læsning omkring emnerne, hvorefter vi ser på kortets oprindelige betydning. Du får råd, der er uafhængig af tid, derfor forudsiger jeg ikke fremtiden, men kan fortælle dig om fremtidige muligheder, ligesom jeg ikke giver en tjekliste med svar på, hvad du bør gøre, men kun råd, der kommer fra åndelig side, som du kan vælge at følge eller ej.

Efter sessionen er du mere motiveret til at tage problemerne op og skabe det liv, du ønsker, da du kun får konstruktiv rådgivning. Men husk - kortene lyver aldrig, så vær forberedt på, at der kan komme svar, som kan være det modsatte af dine egne tanker og drømme, men heldigvis har du altid fri vilje og ansvar for dit eget liv, så du kan gøre med budskaberne og svarene, som du vil.

Undervejs er du velkommen til at stille alle de spørgsmål, som du måtte have på hjerte. Jeg kan dog ikke hjælpe i disse sammenhænge:

Jeg kan ikke indstille mig på alvorlig sygdom, ulykke og død.

Du kan kun stille spørgsmål, der vedrører dig selv, da jeg ikke stiller spørgsmål i tredje person.

Mit etiske kodeks, som sikrer dig en god oplevelse med kortlæsning med clairvoyance:

1. Stil kun spørgsmål til personer, der har bedt om det

2. Giver kun råd, der er konstruktive og sætter klienten i en bedre position

3. Viser respekt og empati over for sin klient

4. Bevarer fortrolighed - inden for lovens grænser

5. Har et højt niveau af ansvarlighed, etik og moral

Enhver kortlæsning er et fortolkningsarbejde. Du kender måske englekort, tarotkort, orakelkort eller andre former for kort, der kan bruges til livsspørgsmål. Kortlæsning har til formål at give dig en dybere indsigt i dig selv, dine muligheder og dit liv. Kortene kan have mange betydninger, så tolken vil altid forsøge at fortolke dem på den bedst mulige måde for dig. Normalt er kortene meget specifikke, mens der nogle gange kan være behov for at trække yderligere kort.

Når du læser kort, er det altid en god idé at stille specifikke spørgsmål, da dette vil give konkrete svar via kortene. En session vil også hjælpe dig med at lære, hvordan du selv kan arbejde videre med kortene, så du fremover kan bruge dine egne kort og selv stille spørgsmål.

Normalt vil der blive trukket 1 eller flere kort om et emne; 1 kort for fortiden, 1 kort for nutiden og 1 kort for fremtiden. Men hvis du kommer med mange emner/spørgsmål, kan der trækkes 3 kort til et emne; 1 for fortiden, 1 for nutiden og 1 for fremtiden. Gennem guidebøger i kortsæt er budskaberne i kortene uddybet, men under sessionen med mig kombinerer jeg budskaber fra guidebøger med clairvoyant indsigt, så du får den bedst mulige rådgivning.

Clairvoyance/Clairvoyant rådgivning er en selvhjælpsproces.

Under sessionen vil jeg, efter at have trukket kortene, foretage en clairvoyant læsning af kortene i overensstemmelse med emnet/spørgsmålet.

I løbet af sessionen vil jeg "tune ind" på dig og dit energifelt, så jeg kan uddybe kortets betydning.

Derefter vil vi kigge på den detaljerede beskrivelse af kortets betydning i guidebogen, som en yderligere bekræftelse af svarene.

Oplysningerne under den clairvoyante konsultation kommer fra åndelige guider, som arbejder sammen med mig. For mig er det en naturlig del at have kontakt med en slags større bevidsthed, der holder alt og alle i kærlighed. Det kan også være højere væsener, såsom engleenergier eller opstegne mestre.

Hvordan du bruger denne information er dit valg, da du har fri vilje og ansvar for dit eget liv.

Jeg arbejder ikke som en spåkone, der kan fortælle dig om fremtidige situationer; i stedet er min erfaring, at vi altid får den rette hjælp til lige præcis det, vi har brug for her og nu - så hvis du har visse ting, du gerne vil høre om, er det vigtigt, at du er forberedt på, at der aldrig er nogen garanti for svar; man skal heller ikke forvente svar.

bottom of page