top of page

Regressionsterapi

Underbevidstheds regressionsterapi kan finde og forløse dine gamle traumer og give dig en mental kontrol om negative programmeringer, der ikke længere tjener dit bedste.

Terapien tager udgangspunkt i din mentale livssituation så som frustrationer og følelser, depressioner eller angst herudover stress og bekymringer. Terapien er også rigtig god til forståelse af den psykiske årsag til mentale helbred. Regressionsterapi kan give afklaring og forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i dagligdagen og udfordringer i forældre situationen.

 

Det giver dig nyt indblik til dine valg, generelle relationer og forhold.

Denne terapiform viser dig også lidt af uendeligheden, og man forstår ens sjæls udødelighed. Det hele hænger sammen, og vi bruger vores fortid, indtil vi kan det, som vi skal her i livet. Der er sikkert sammenhænge og tilfælde, som du må have undret dig over, og det kan denne terapiform hjælpe dig med. Man ser på tidligere oplevelser, som har påvirket en helt til i dag, og med det, begynder du at forstå og acceptere dig selv og andre.

 

 

Har du ikke arbejdet på denne måde før, kan du overveje at tage 1-2 healingssessioner inden selve til terapien. 

 

Hvordan foregår en terapi?

 

Sessionen starter med en dybdegående samtale, hvor vi snakker om det du har brug for at se på. Derefter foregår selve det mentale arbejde, hvor du ligger behageligt på en briks. 

 

Selve terapien-delen varer typisk ml. 1,5-2 timer. Efterfølgende er der ro til at du kan lande mentalt godt igen.

 

 

Denne mentale terapiform kan tage dig til situationer i dette liv, tidligere liv, fostertilstand og sjæletilstand.  Under terapien vil du være i en meditativ tilstand på underbevidstheds niveau. hvor jeg med en form for hypnose hjælper dig støttende ned i terapien

 

Når du går hjem fra en regressionsterapi kan du havde oplevelsen af

en følelsesmæssig befrielse

en spirituel selvforståelse

en indsigt i dine egne handlemønstre

værktøjer til at ændre uønskede handlemønstre. 

 

Inklusive i din session er en 15 minutters opfølgende telefonsamtale indenfor 3 uger efter din mentale terapi. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og reflektere over dine indsigter. 

Er du i tvivl om hvorvidt det er en terapiform for dig, så kontakt mig for en telefonsamtale.

 

Varighed 3 timer, Pris 1800,-

Typer af Regressionsterapi

Tre almindelige typer af regressionsterapi er hypnotisk regression, aldersregression og tidligere liv regression. Nedenfor er flere detaljer om hver enkelt af disse typer regressionsterapi.

Hypnotisk regressionsterapi

 

Hypnotisk regression er, når en psykoterapeut hjælper en person med at udnytte begravede minder med hypnose. Hypnose er en trancelignende tilstand, hvor en person virker adskilt fra den ydre verden, mens den er ekstremt tilpasset deres indre verden. Den tilstand af afspænding, som folk oplever i hypnose, gør dem mere åbne over for forslag fra en terapeut. Under hypnotisk regression kan en terapeut bruge billeder, udforskning af fysiske fornemmelser og historiefortælling til at guide deres patient gennem fortiden. Når først et vanskeligt minde er fundet, kunne følelser, der var forblevet begravet, komme op til overfladen for at blive frigivet. Hukommelsen og dens virkninger kan også omformuleres, så den føles mindre smertefuld for personen. Som et resultat af at forløse disse følelser eller omformulere de svære begivenheder, kan en person opleve forbedringer i deres daglige liv

Aldersregressionsterapi

Under aldersregressionsterapi bruger en terapeut hypnose til at guide en person til at huske en bestemt alder eller tidligere begivenhed, normalt i barndommen. Terapeuten kan gradvist nærme sig den pågældende alder ved at gennemgå hvert tidligere år. Den afslappede tilstand en person befinder sig i, sammen med de trygge omgivelser på en terapeuts kontor, kan gøre svære barndomsminder mindre skræmmende at tage fat på og behandle. Bemærk, at denne type terapi bruges i både behandling og retsmedicinske omgivelser, men at brugen af ​​aldersregression i begge sammenhænge er kontroversiel.

Regressionsterapi fra tidligere liv

Regression fra tidligere liv er en kontroversiel hypnoterapiteknik, der hævder at hjælpe mennesker med at huske livstider, der angiveligt har eksisteret, før de blev født. De, der tror på regression fra tidligere liv, tror på reinkarnation, ideen om, at en død persons sjæl genfødes som en ny person. Regressionsudøvere fra tidligere liv mener, at der er traumer fra andre liv, der påvirker mennesker i deres nuværende liv. De fleste psykologer støtter ikke praksis og mener, at den er et produkt af forslag fra terapeuten. Nogle siger, at minder fra tidligere liv bare kunne være information, som folk havde hentet fra bøger, tv-shows og velkendte steder, da de var yngre. Nogle praktiserende læger mener, at selvom reinkarnation ikke er reel, kan tidligere liv regression være en effektiv rollespilsteknik, der kan hjælpe med at mærke underbevidste problemer. Andre siger, at der er en risiko for, at tilbagegang i tidligere liv kan plante falske minder, og hvis disse minder er traumatiske, kan personen opleve skade.

Regressionsterapi kan være effektiv til behandling af:

 

Angst, Depression, Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Fobier, Lavt selvværd

Søvnløshed, Uforklarlig smerte

stress, bekymringer

Fordele ved regressionsterapi

Fordelene ved regressionsterapi omfatter:

 

Metoden skaber et trygt miljø for at få adgang til svære følelser.

Den afslappede tilstand af hypnose kan få en person til at føle sig mere åben for at tage fat på deres indre liv.

Regressionsterapi risici og bekymringer

Risici ved regressionsterapi omfatter:

 

Afsløring af falske minder om traumer eller begivenheder, der ikke er virkelige. Nogle falske minder kan føre til retslige handlinger, såsom minder om påstået misbrug. Udgravede eller falske traumer kan være skadelige for en person.

 

Reframing af begivenheder i regressionsterapi kan være uærlig, og personen kan blive følelsesløs over for traumer i stedet for at adressere det direkte. En person ønsker måske ikke, at deres smerte skal forløses.1 I dette tilfælde kan kognitiv adfærdsterapi (CBT), som fokuserer på, hvordan tanker og overbevisninger påvirker adfærd og følelser, være mere effektiv.

Hvad kan man forvente

Under regressionsterapi vil en terapeut opmuntre personen til at slappe af ved at lukke øjnene. Dette kan omfatte at gå under hypnose. Andre teknikker brugt under sessionen kan omfatte:

 

Visualisering

Beskriver tidligere begivenheder fra et personligt synspunkt At mærke og mærke de fysiske fornemmelser og følelser, minderne forårsager

Går tilbage til en bestemt tid i barndommen

Katharsis eller en intens udstrømning af indestængte følelser

Resumé

Regressionsterapi er en form for psykoterapi, hvor en terapeut leder en person til at huske begivenheder begravet i underbevidstheden. Målet med regressionsterapi er at bringe undertrykte følelser til en bevidst tilstand og derefter forløse dem. Regressionsterapi kan omfatte hypnose, en trancelignende tilstand, hvor en person er åben for forslag.

 

Regressionsterapi er blevet brugt til at helbrede depression, angst, fobier, PTSD, søvnløshed og andre fysiske og følelsesmæssige lidelser. Det har en succesrate på omkring 60% til 70%, lige fra mild forbedring til fuldstændig helbredelse af symptomer.

Et ord fra Mental Energi

Alle har tidligere sår, der kan påvirke dem i dag. Det kan være milde hændelser, der blot former os eller traumer, der forstyrrer vores velbefindende. Hvis din fortid påvirker dig negativt, men du ikke ved, hvordan du skal begynde at løse det, kan du overveje regressionsterapi.

Hypnose myter

Mange tror, at hypnose er en fuldstændig ændret tilstand. I virkeligheden er de under hypnose normalt opmærksomme på deres omgivelser. Hypnose handler ikke kun om fysisk afslapning; det inkluderer også at være ekstremt fokuseret på alle fornemmelser i kroppen og billeder i sindet.

 

Hypnose giver en person mulighed for at opleve deres indre liv uden forstyrrelser fra deres omgivelser. Vi oplever milde former for hypnose, når vi læser en bog eller kører uden at tænke. I en hypnotisk tilstand styret af en terapeut er en person bedre i stand til at fokusere på og beskrive deres minder.

bottom of page