top of page

Mental-Energi

Dygtighed og Helbredelse i Højeste Klasse hos Mental-Energi

Når det handler om at finde indre balance, helbredelse og personlig vækst, er du i de bedste hænder hos Mental-energi Min uddannelsesbaggrund og erfaring som alternativ behandler er dybdegående og varieret, og jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå din optimale trivsel.

Min Uddannelsesbaggrund og Erfaring:

Reikimester i Mikao Usui  Reiki:

Jeg har gennemført en omfattende og intensiv rejse mestertræning for at blive indviet som Reikimester i Mikao Usui  Reiki. Denne indvielse markerer min dybe forståelse og mestring af Reiki-energien og dens transformative kraft.

Reiki Mesterlærergraden

Ud over at være en Reiki Master teacher underviser jeg også i reiki mesterlæregraden. Dette giver mig mulighed for at dele min ekspertise og hjælpe andre med at opdage og udvikle deres egne Reiki-færdigheder.

 

Regressionsterapi til Tidligere Liv

Min specialisering i regressionsterapi til tidligere liv giver dig mulighed for at udforske dine dybere lag og løse eventuelle blokeringer, der kan stamme fra tidligere inkarnationer.

 

Clairvoyant Uddannelse

Jeg er netop blevet uddannet som clairvoyant, hvilket giver mig evnen til at se og forstå energien omkring dig. Dette giver mig mulighed for at give dig vejledning og indsigt på et dybere niveau.

Mentaltræner Uddannelse

Jeg er på vej til at fuldføre en uddannelse som mentaltræner, hvor jeg kombinerer mine spirituelle evner med moderne metoder for personlig udvikling. Dette vil give mig mulighed for at hjælpe endnu flere med at opnå deres mål og realisere deres fulde potentiale.

Jeg Tilbyder Også En Clairvoyance Uddannelse

Udover mine behandlinger og kurser tilbyder jeg en omfattende Clairvoyance-uddannelse. Dette program vil give dig mulighed for at udvikle dine egne clairvoyante evner og lære at forstå og bruge dem til gavn for dig selv og andre.

Dit Velvære Er Vigtigt for mig

Jeg tror på, at hver person er unik, og derfor tilpasser jeg mine behandlinger og kurser til dine individuelle behov. Uanset om du søger helbredelse, indsigt, træning eller ønsker at udforske dine egne clairvoyante evner, er min målrettethed at hjælpe dig med at opnå det, du søger.

Fremtidens Velvære Starter Her

Tillad mig at være din guide på din rejse mod et bedre velvære. Kontakt mig i dag for at begynde din personlige udviklingsrejse. Sammen kan vi opnå positive forandringer i dit liv og bringe mere harmoni, glæde og succes ind i din hverdag. Velkommen til Mental-energis Hjerterum, hvor dit velvære er vores højeste prioritet.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du velkommen til at ringe til mig på 44 11 94 50 til en gratis kort afklarende samtale, hvor vi finder ud af, hvilken behandlingsform, der er mest egnet til din problematik. Du kan også (sende en mail )for afklaring. Herunder kan du læse mere om de enkelte metoder, og hvad de er specifikt egnet til

Behandlinger

Fortune Telling Cards

​Når vi står ved en skillevej i livet og måske har svært ved at vælge, hvilken vej vi skal gå, kan det være godt at få hjælp og råd.

Det er her, denne session kommer ind i billedet. Det er en kombination af kortlæsning og clairvoyant rådgivning. Denne session kan hjælpe dig med afklaring inden for emner som arbejde, økonomi, kærlighed, boligsituation og relationer.

Decorated Skeleton

​Har du mistet nogen? 

Og har du brug for at få besvaret nogle spørgsmål? Eller få sagt de ting, du har savnet? Med sorgkontakt får du afklaring og svar på dine spørgsmål, så du kan hvile i ro og mag, og lade dine kære fortsætte deres rejse ind i livet efter døden.

Light Strokes

Trancemedier og trancemediehealing er et fascinerende fænomen, som kan være af stor værdi for dig, hvis du vælger at arbejde med det.  Hvad er trance? Trance er en tilstand af forhøjet bevidsthed, hvor personen er fuldt bevidst og klar over, hvad han/hun gør, men hvor han/hun er meget mere modtagelig for information fra andre dimensioner eller entiteter.

Bird

Udtrykket clairvoyance kan groft oversættes med "klart syn".

Clairvoyance er en psykisk evne, der klassificeres som en ekstra-sensorisk perception.

Clairvoyant betyder klart syn, og en person med denne evne kaldes "clairvoyant".

En række clairvoyante kan se sig omkring i rummet og se farver, energibaner og energifelter i din krop. De ser din aura og får information fra den. mange clairvoyante kan også sende dig og/eller den person, du spørger om, healingsenergi enten i realtid eller via fjernhealing.

Energy Healing

Reiki er en japansk energihelingsmetode, der har dybe rødder i betydningen af dets navn: "Rei" står for universel, og "Ki" repræsenterer livsenergi. Denne praksis tillader enhver at udføre healing gennem kanalisering af livskraftsenergi. Essensen af Reiki ligger i forståelsen af, at kontinuerlig energistrøm gennem os og alle andre er afgørende. Når denne energi er blokeret eller utilstrækkelig, kan det føre til sygdom, stress eller nedsat funktionsevne.

krystaller

Justeringer af de 7 Chakra

En mental oplevelse, der for dig til at glemme hverdagens stress og mentale udfordringer, men samtidigt giver dig energi.

 

Du kan bruge behandlingen som afslapning og wellness, men har du dybere mentale udfordringer, kan den være et godt udgangspunkt på vejen mod løsning

Headache

Terapien tager udgangspunkt i din mentale livssituation så som frustrationer og følelser, depressioner eller angst herudover stress og bekymringer. Terapien er også rigtig god til forståelse af den psykiske årsag til mentale helbred. Regressionsterapi kan give afklaring og forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i dagligdagen og udfordringer i forældre situationen.

Purple Blossom

Fjernhealing er en kraftfuld metode til at skabe indre balance og harmoni, selv når fysiske afstande adskiller os. Energier omgiver os konstant, og de er dybt forbundne, også i vores egne kroppe, hvor energistrømme flyder gennem fastlagte baner. Men når disse naturlige strømme bliver blokerede – som det kan ske under sygdom, stress, sorg eller angst – kan fjernhealing være løsningen.

Yoga Instructor

Husrensning er en meget smuk proces, hvor de afdøde, der ikke er gået mod lyset, hjælpes til at gå "til den anden side". Hvilket er det sted, hvor sjælen kan finde fred og begynde sin proces med at forlige sig med det liv, den har efterladt.

Uddannelser

calirvoyance
clairvoyance

Jeg er stolt over at introducere vores helt nye clairvoyance uddannelse. Denne uddannelse er designet til at udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at udforske og udvikle dine clairvoyante evner.

Velkommen til denne hjerteåbnende Reiki Master-uddannelse. Hvis du nærer en dyb passion for at indvie og vejlede andre i Reiki på alle niveauer, så er du kommet til det rette sted. Mit mål er at give dig ikke blot en dybere forståelse, der strækker sig ud over det grundlæggende, men også at dele den praktiske visdom, som du straks kan integrere i din egen praksis og dele med andre.

healing
eye
chakra balancering

Dyk Ned i Chakraernes Verden med Vores Chakra Kursus

Velkommen til vores omhyggeligt sammensatte Chakra kursus, en dybdegående rejse ind i energi, balance og selvudvikling.

Reiki, en healingsteknik med rødder, der strækker sig tilbage århundreder i Japan, er baseret på den fundamentale idé, at energi flyder gennem vores krop i kanaler kaldet meridianer. Og endnu vigtigere, at vi kan lære at manipulere denne energi ved en enkel og kraftfuld metode

Clairvoyance-Workshop er mere end bare et kursus; det er begyndelsen på en transformerende rejse. Jeg har skabt et sikker, støttende og indbydende miljø, hvor du kan begynde at udforske clairvoyancens verden. 

bottom of page